TP-Link-Archer-A6
Retelistica

TP-Link a lansat noua serie de routere din seria Archer A

TP-Link-Archer-A6TP-Link furnizor global de produse si accesorii de retea pentru larg consum si business, lanseaza o noua gama de routere Wi-Fi din seria Archer A, cea mai recenta completare a listei de produse inovatoare si accesibile de la TP-Link. Noua gama de routere Wi-Fi din seria Archer A ofera o calitate inalta la preturi competitive, fiind una dintre cele mai bune oferte de pe piata.

„Noua noastra gama de routere din seria Archer A reprezinta cea mai recenta propunere a companiei pentru piata de retail din Romania. Ceea ce urmarim cu aceasta linie de produse este sa aducem tehnologia mai aproape de consumatorul final, la un pret cat se poate de competitiv. Noi estimam ca Archer A6 va deveni in scurt timp unul dintre cele mai populare routere de pe piata,” declara Simona Nijnic, Head of Sales, TP-Link Romania. „Aceste routere sunt proiectate sa ofere o experienta Wi-Fi rapida, sigura si reprezinta alegerea ideala pentru clientii care viziteaza marile magazine de retail din Romania. Cu o varietate de produse si preturi atractive, familia de dispozitive din seria Archer A integreaza cate un router TP-Link pentru toate preferintele si bugetele. Angajamentul de a furniza produse de calitate este motivul pentru care TP-Link este lider mondial pe piata Wi-Fi de 32 de trimestre, consecutiv”, a adaugat Simona Nijnic.

Routerul wireless Gigabit Archer A6 AC1200 MU-MIMO

Primul produs este routerul wireless Gigabit Archer A6 AC1200 MU-MIMO. La un pret recomandat de doar 199 Lei, acesta creeaza o retea puternica datorita tehnologiei Wi-Fi de 802.11ac. Banda de 2,4 GHz asigura viteze de pana la 300 Mbps, aceasta fiind ideala pentru sarcini de zi cu zi precum navigarea pe internet. Banda de 5 GHz asigura viteze de pana la 867 Mbps si este perfecta pentru streaming-ul HD al filmelor si gamingul online. Archer A6 poate functiona si ca access point, putand fi utilizat cu usurinta pentru a partaja conexiunea prin fir a retelei cu alte dispozitive wireless.

TP-Link-Archer-A7

Routerul wireless Gigabit Dual Band Archer A7 AC1750

La fel de surprinzator este si routerul wireless Gigabit Dual Band, Archer A7 AC1750, care impune un nou standard pentru cele mai avansate experiente Wi-Fi. La un pret recomandat de 369 Lei, Archer A7 are incorporata tehnologia 802.11ac, ofera viteza si acoperire Wi-Fi spectaculoasa, fiind superior altor routere care au un pret mai mare pe piata. Cu un port Gigabit WAN si patru porturi Gigabit LAN, vitezele pot fi de pana la 10 ori mai mari in comparatie cu conexiunile standard Ethernet. Routerul Archer A7 ofera acces securizat Wi-Fi pentru oaspetii care folosesc reteaua ta de la domiciliu sau de la birou cu ajutorul Guest Network Access. Portul USB permite partajarea usoara a documentelor si a fisierelor media cu dispozitivele din retea sau de la distanta prin intermediul serverului FTP inclus.

RE300

Pentru a scapa de zonele fara Wi-Fi si pentru a avea o acoperire totala a locuintei, combinatia dintre routerul Archer A7 si range extenderul RE300 asigura conexiunea optima. Cu ajutorul RE300, utilizatorii pot conecta multiple dispozitive la benzile de 2,4 GHz si 5 GHz, care asigura viteze de pana la 300Mbps, respectiv de 867Mbps, pentru o acoperire completa si un semnal puternic. Viteza este si ea asigurata, prin functia Adaptive Path Selection, care selecteaza in mod automat cea mai rapida cale de conectare la router. Astfel, utilizatorii pot desfasura orice tip de sarcina online in orice punct al locuintei. Locatia ideala pentru pozitionarea RE300 este semnalata de indicatorul inteligent prezent pe dispozitiv prin culoarea alba, care denota un semnal puternic, in timp ce culoarea rosie indica un semnal slab. Configurarea unei retele Mesh este si ea intuitiva, putand fi realizata prin simpla apasare a butonului WPS, iar gestionarea acesteia se poate realiza prin interfata web sau aplicatia Tether.

Routerul wireless Gigabit Archer A9 AC1900 MU-MIMO

Un alt produs spectaculos este routerul wireless Gigabit Archer A9 AC1900 MU-MIMO. Archer A9 ofera viteze de pana la 1300 Mbps utilizand banda de 5 GHz si viteze de 600 Mbps cu ajutorul benzii de 2,4 GHz, fiind potrivit pentru sarcini de lucru simultane, de la navigarea pe internet pana la gaming online si streaming HD. Pretul recomandat este de 489 Lei.

Tehnologia OneMesh (Archer A7 AC1750 & RE300)

Pentru cei care doresc o acoperire completa si conexiuni Wi-Fi fara intreruperi, tehnologia TP-Link OneMesh este ideala pentru acestia. Cu ajutorul OneMesh utilizatorii isi pot crea o retea Wi-Fi flexibila pentru intreaga casa, fara a inlocui dispozitivele existente sau a cumpara un nou ecosistem Wi-Fi. Tehnologia OneMesh te ajuta sa creezi o retea mai flexibila si mai eficienta, care sa acopere intreaga ta locuinta cu produsele OneMesh TP-Link. Routerul Archer A7 este compatibil cu tehnologia OneMesh, care elimina zonele fara Wi-Fi din casa, permitand realizarea unei retele de tip mesh intre dispozitive Range Extender si router. Tehnologia poate fi implementata printr-o simpla actualizare a firmware-ului la versiunea OneMesh.

Disponibilitate si pret

Routerul Archer A6 va fi disponibil la un pret recomandat de 199 Lei.
Routerul Archer A7 este disponibil la un pret recomandat de 369 Lei.
Routerul Archer A9 va fi disponibil la un pret recomandat de de 489 Lei.
Range Extenderul RE300 va fi disponibil la un pret recomandat de 189 Lei.