Adrian-Rus-fondator-Komoder
Business

Komoder: Romanii cheltuie, în medie, 8.000 de lei pe fotoliile de masaj

Adrian-Rus-fondator-Komoder

Komoder, primul jucator pe piata de fotolii de masaj din Romania, observa un interes foarte ridicat in aceasta toamna pentru astfel de echipamente.Tendinta se datoreaza notorietatii tot mai mari asupra beneficiilor masajului in randul clientilor B2B si B2C, precum si campaniilor specifice de reduceri din sezonul de toamna.

Potrivit Adrian Rus, General Manager Komoder, Black Friday a atras atat clienti corporate, cat si persoane fizice, aflati in goana dupa reduceri semnificative.

”Un procent considerabil al vanzarilor din toamna a venit in perioada Black Friday, asa cum era de asteptat. Clientii sunt foarte diversi in perioada aceasta. Persoanele fizice urmaresc sa cumpere un fotoliu de masaj pentru intreaga familie, manifestand astfel interes pentru produse cu sistem de scanare a persoanei care face masaj, iar companiile de IT sau centrele medicale profita de promotia de Black Friday pentru a achizitiona mai mult de trei unitati”, explica Adrian Rus.

Potrivit managerului Komoder, pretul mediu al unei achizitii este de 7.500 – 8.000 lei, dar sumele record achitate pot fi foarte mari, cea mai mare comanda din aceasta toamna fiind de 127.500 lei.

”Cel mai performant scaun vandut in aceasta perioada a avut un pret de 25.500 lei – un fotoliu de masaj extrem de performant si cu rezultate foarte bune pentru cei care-l folosesc. Cea mai importanta comanda a venit tot in aceasta perioada, de la un vechi client Komoder, care a dotat un nou centru de recuperare medicala cu cinci astfel de fotolii de masaj”, subliniaza Adrian Rus.

De Black Friday, Komoder a realizat o lichidare de stoc pentru un fotoliu de masaj premium, care a avut o reducere reala de 4.000 lei din pret. Compania a avut un stoc de 11 astfel de unitati, care s-au vandut in zilele de 16 si 17 noiembrie. De asemenea, in perioada 16-18 noiembrie, Komoder a vandut aproape 200 de fotolii, in valoare de 1,3 milioane lei. Cele mai populare produse au fost scaunele de masaj Komoder 500 si Komoder 400, apreciate de clienti pentru fiabilitatea sporita, modele care au fost lansate in acest an.