Telekom Rezidential
Stiri

Telekom Romania anunta oferta 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu si sase luni Netflix cadou

Telekom Rezidential

Telekom Romania anunta oferta simplificata 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, bonus 6 luni Netflix cadou si un singur plan tarifar simplificat pentru serviciile Internet fix:

• Abonament mobil fara perioada minima contractuala cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro / luna;

• Smartphone-uri Samsung in rate fixe, fara dobanda si avans zero, si bonus 6 luni de Netflix gratuit pentru abonamente mobile la 5 euro / luna disponibile clientilor noi de servicii integrate
(fix-mobil), cat si clientilor care au deja servicii fixe si achizitioneaza un abonament de servicii mobile;

• Servicii de televiziune si Internet fix, fiecare la 5 euro / luna, plus 6 luni de Netflix cadou, cu abonament mobil;

• Portofoliu simplificat la un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix cu viteza maxima disponibila la adresa clientului, de pana la 1000 Mbps.

“Noul model de business are la baza experienta clientului, care in ultimii ani a remodelat gândirea si strategia companiilor. Noul Client vrea continut diversificat, pe care sa il acceseze oriunde si oricând, pe multiple ecrane si oferte usor de inteles. Clientii de astazi vor sa aiba incredere in brand-urile cu care colaboreaza, iar Telekom, prin intermediul noii strategii de business, incearca sa recalibreze relatia client-companie, pe piata din România.

Astazi venim cu Oferta ca in Filme si oferim 6 luni Netflix cadou pentru a raspunde asteptarilor clientilor pentru continut diversificat. In plus, le oferim telefoane de ultima generatie si, in continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

De acum, clientii Telekom vor putea urmari timp de sase luni filmele si serialele preferate din oferta Netflix precum House of Cards, Narcos, The Christmas Chronicles, Casa de Papel, The Crown sau Stranger Things, ca parte a ofertei cadou.

Aplicatia Netflix poate fi instalata pe un numar cat mai mare de dispozitive, permitând clientilor sa se bucure de filme nelimitate, oriunde si oricând.

In cadrul ofertei de iarna, clientii prepaid se vor bucura in continuare de bonus 4G Net Nelimitat la cartela si, in plus, vor putea câstiga, in cadrul unei tombole, un Samsung Galaxy Note8, pe zi. In total, vor fi oferite 88 smartphone-uri Samsung Galaxy Note8. La tombola pot participa clientii care pe durata campaniei activeaza sau reincarca cartela Telekom cu minim 5 euro credit si trimit SMS gratuit la 881.
Ofertele din campania de iarna sunt disponibile in perioada 26 noiembrie 2018 – 31 ianuarie 2019.