Tannenberg
Jocuri

Versuinea completa a jocului Tannenberg va fi lansata pe 13 februarie

Tannenberg

Blackmill Games si M2H anunta shooter-ul inspirat din Primul Razvoi Mondial, Tannenberg, care va parasi programul Steam Early Access si va fi lansat in versiune completa pe 13 februarie 2019.Acest sfarsit de iarna marcheaza implementarea in Tannenberg de noi caracteristici alaturi de noi actori ai teatrului de razboi. Pe langa ofensiva de iarna, despre care nu au fost dezvaluite pe moment mai multe detalii, producatorii lucreaza si la continut nevazut pana acum, prezentat in cel mai nou trailer:

Jucatorii pot adauga Tannenberg in lista lor de jocuri dorite de pe Steam sau il pot cumpara in faza de Early Access, tot de pe Steam:

http://store.steampowered.com/app/633460

De asemenea, dezvoltatorii planuiesc sa comemoreze centenarul armistitiului care a pus punct Primului Razboi Mondial pe 11 noiembrie. Astfel, pentru a marca trecerea a o suta de ani de la terminarea marelui razboi, jucatorii vor putea tine 2 minute de liniste in carul jocului.

Tannenberg paraseste programul Early Access

Faza de dezvoltare a jocului Tannenberg in Early Access a adus pe langa introducerea Romaniei in joc, tara noastra fiind reprezentata de o divizie armata si harta desfasurata pe Dealul Cosna, un nou sistem acustic cu efecte audio veridice (demonstrat in acest video https://youtu.be/VyIZ2TCCwAQ) si noi imbunatatiri.

Fiecare aspect al jocului a fost actualizat in cadrul Early Access, de la performanta la designul hartilor, de la sistemul de comandament al artileriei pana la comportamentul personajelor controlate de AI. Procesul nu s-a terminat insa, in lunile ramase pana la lansarea versiunii complete urmand noi update-uri care vor aduce imbunatatiri unitatilor militare, respectiv rolurilor pe car le pot asuma jucatorii in cadrul acestora. Se va echilibra si gameplay-ul prin modificarea conditiilor de activare a suportului de artilerie sau a celui aerian, producatorii acordand o atentie deosebita si armelor, ca acestea sa lase o impresie de autenticitate atat ca aspect, cat si ca functionare.

Noua interfata implementata saptamana aceasta, va fi optimizata pentru ca jocul sa arate mai curat, meniurile devenind mai intuitive si mai in ton cu atmosfera de ansamblu. Pana la lansarea versiunii finale producatorii au programat implementarea unei serii de update-uri care sa asigure ca intensitatea si marimea Frontului de Est sunt redate cu acuratete.

Jos Hoebe, co-fondatorul Blackmill Games a declarat: “Am primit un feedback grozav din partea jucatorilor Tannenberg, folosindu-ne de acesta pentru a dezvolta un gameplay intens si o experienta autentica, inspirata din evenimentele Frontului de Est.”

Nu doar jocul Tannenberg se bucura de update-uri in aceasta iarna. Un nou update masiv si gratuit este asteptat si pentru Verdun, care va include imbunatatiri aduse gameplay-ului, noi boti, o nou interfata inspirata de schimbarile aduse jocului Tannenberg si nou continut. M2H si Blackmill Games sunt dedicati sa ofere cea mai buna experienta posibila in cadrul ambelor jocuri inspirate din Primul Razboi Mondial, folosindu-se de timpul trecut in acest an pentru a realiza promisiunile facute.

Noutatile din momentul lansarii

Noul trailer infatiseaza momentul in care Bulgaria a intrat in razboi, acesta este insa doar o mica parte a noutatilor care urmeaza. Noi detalii despre adaugirile de continut vor fi dezvaluite in lunile care urmeaza. Pentru moment putem confirma ca sunt facute ultimele pregatiri pentru desfasurarea unei ofensive pe timp de iarna. Cei curiosi de toate surprizele planuite trebuie sa se pregateasca pentru data de 13 februarie 2019.

Comemorarea armistitiului de pe 11 noiembrie 1918

Pe langa comunicarea noutatilor si planurilor legate de Tannenberg, producatorii au decis sa ia o pauza de respiro si sa comemoreze evenimentele istorice. Aceasta duminica, 11 noiembrie, marcheaza trecerea a 100 de ani de la armistitiul care a pus capat Primului Razboi Mondial. Toti jucatorii sunt rugati sa participe la comemorarea acestui moment prin doua minute de liniste in cadrul jocului si vizitand pagina de social media unde vor fi publicate povestile a 100 de oameni care si-au pierdut viata in timpul razboiului. Pagina de Facebok dedicata jocurilor inspirate de Primul Razboi Mondial va aduce omagiu prin folosirea unei rame foto decorate cu maci, rama care poate fi adoptata de toti utilizatorii.

Seria de jocuri inspirate din Primul Razboi Mondial

Incepand prin relatarea evenimentelor de pe Frontul de Vest prin primul FPS autentic inspirat din Primul Razboi Mondial, Verdun, lansat in aprilie 2015 si continuand cu Frontul de Est reconstruit in Tannenberg, seria de jocuri inspirate de Primul Razboi Mondial (WW1 Game Series) le promit jucatorilor o experienta de razboi intensa, bazata pe haosul si furia celor mai mari batalii din Primul Razboi Mondial. Cu peste un milion de exemplare vandute, Verdun a demonstrat ca acest subiect este deosebit de popular in comunitatea pasionatilor de jocuri video.

Jucatorii pot alege dintr-o serie de unitati militare si arme veridice din punct de vedere istoric, selectia extinzandu-se prin acumularea de experienta in cadrul partidelor de multiplayer desfasurate in transeele dinamice, pline de noroi si sange.

Fiecare joc este construit pe o baza solida de cercetari istorice exhaustive si un suport sustinut dupa lansare, pentru a implementa continut nou si noi provocari pentru jucatori. Jocurile din serie au legatura intre ele, dar sunt experiente stand alone care prezinta aspectele diferite ale teatrului de razboi.