seagate 4u106 guardians exos
Telefoane Mobile

Seagate lanseaza noile unitati de stocare de 14TB

seagate 4u106 guardians exos

Seagate a lansat cea mai mare gama de hard disk-uri avansate de 14TB din industrie, imbunatatind portofoliul enterprise si consumer al companiei.Avand in componenta discuri IronWolf si IronWolf Pro pentru aplicatii de stocare atasate la retea (NAS), harduri BarraCuda Pro, SkyHawkTM optimizat pentru supraveghere si ExosTM X14 pentru centrele de date hyperscale, acest portofoliu construit pentru a permite clientilor sa consume, sa gestioneze si sa utilizeze date digitale intr-un mod mai eficient, stabilind noi criterii de referinta in ceea ce priveste viteza si capacitatea.

Cu aceasta oferta, Seagate continua sa fie lider al industriei in privinta tehnologiei de stocare a datelor catre un cost mai mic per terabyte prin optimizarea hard diskurilor, versatilitatea aplicatiilor si capacitatea de de stocare neegalat. Indiferent daca este vorba de uz personal, utilizarea computerului in scopuri creative si de proiectare, jocuri online sau sisteme de supraveghere la scara larga si medii hiperscale, unitatile Seagate deschid noi oportunitati de gestionare a datelor pe o gama larga de piete.

„Protectia datelor, managementul si arhivarea acestora nu mai sunt strict domeniul de activitate al departamentelor IT, ci sunt acum responsabilitati esentiale pentru proprietarii de afaceri, profesionisti creativi, gameri online si utilizatori de PC-uri”, a declarat Matt Rutledge, vicepresedinte senior de dispozitive la Seagate. „Intelegem natura critica a datelor in deblocarea oportunitatilor de eficienta. De la cel mai mare centru de date la utilizatorul obisnuit, scopul nostru este sa ne asiguram ca fiecare client poate accesa, stoca si transfera date rapid si fiabil, ori de cate ori are nevoie si oriunde s-ar afla.”

IronWolf & IronWolf Pro 14TB – lider NAS

IronWolf si IronWolf Pro au continuat sa extinda barierele pentru aplicatiile NAS, oferind cele mai fiabile si performante solutii. Dispozitivele IronWolf sunt construite avand in minte medii de lucru cu mai multi utilizatori si un volum de lucru de pana la 300TB/an, permitand utilizatorilor sa faca mai mult cu datele si cu NAS-urile lor. Unitatile sunt optimizate cu ajutorul firmware-ului AgileArrayTM pentru ca serverele NAS sa ofere clientilor o serie de beneficii, cum ar fi: performanta RAID, senzori de vibratie rotativa (RV), gestionarea avansata a consumului de energie si error recovery control.

In plus, clientii sunt mai linistiti atunci cand folosesc tehnologia Seagate IronWolf Health Management impreuna cu 2 ani de servicii Seagate Rescue Data Recovery.* Software-ul integrat Health Management si software-ul de recuperare functioneaza fara probleme cu produsele NAS ale producatorilor, oferind actualizari complete si analiza a starii de functionare intr-un mod proactiv, nu doar reactiv. IronWolf si IronWolf Pro au o garantie limitata de 3 ani, respectiv 5 ani.

„Pentru multe companii, stocarea datelor a devenit una dintre cele mai rapid dezvoltate parti ale infrastructurii IT. Utilizatorii Synology vor fi incantati de noile unitati IronWolf 14TB de la Seagate”, a declarat Vincent Tsai, manager marketing de produs la Synology Inc. „Printr-o colaborarea eficienta, Seagate si Synology ofera o solutie sigura de stocare si backup pentru ca afacerile sa isi poata pastra datele valoroase.”

BarraCuda Pro 14TB – performanta desktop versatila

Ca urmare a cresterii exponentiale a interactiunilor online intr-o serie de industrii si a cererii constante de productivitate ridicata, hard disk-ul BarraCuda Pro de 3,5 inch continua sa ofere solutia ideala de stocare pentru statiile de lucru desktop sau pentru sistemele de stocare directa atasate (DAS) .

Profesionistii creativi, intreprinderile mici si personalul IT au nevoie de cantitati mari de date care sa fie livrate eficient si protejate in mod corespunzator. BarraCuda Pro ofera o viteza de 7200 RPM, impreuna cu ratele de transfer de date de 250 MB/s si pana la 256 MB de memorie cache, cea mai mare disponibila astazi, alimentata de tehnologia Multi-Tier Caching (MTC) de la Seagate, care ofera performanta de neegalat, avand un spatiu de stocare masiv, de 14TB.

Fie ca este vorba de editare video 8K sau de transfer de fisiere mari intr-un backup, BarraCuda Pro ofera clientilor viteza, versatilitate si durabilitate la un cost accesibil, precum si suportul unei garantii de 5 ani.

SkyHawk 14TB – optimizat pentru supraveghere

Industria de supraveghere evolueaza rapid, iar cererea de rezolutie video mai mare, de analiza si de retentie mai lunga necesita capacitati de stocare mult mai mari. Unitatile Seagate SkyHawk ofera combinatia optima de performanta, capacitate ridicata si fiabilitate, cele mai importante trei nevoi pentru clientii si integratorii de supraveghere.

Cu capacitatea de a stoca peste 9000 de ore de video HD si pana la 64 de camere HD,** SkyHawk 14TB este optimizat pentru DVR-uri si NVR-uri, pregatite pentru inregistrare continua 24/7 si echipate cu firmware ImagePerfectTM pentru a minimiza pierderea cadrelor si a perioadelor de nefunctionare. Cu o garantie de 3 ani, clientii pot beneficia, de asemenea, de tehnologia unica SkyHawk Health Management, care monitorizeaza si analizeaza in mod activ starea discurilor, oferind utilizatorilor posibilitatea de a preveni, de a interveni si de a recupera datele din anomalii potentiale.

Exos X14 – pregatit pentru hyperscale

Construit pentru cerintele de eficienta, fiabilitate si securitate ale celor mai avansate centre de date hyperscale din lume, unitatile Exos X14 ofera o densitate mai mare a spatiului pentru a oferi capacitati de stocare mai mari intr-o forma compacta de 3,5 inch. In combinatie cu cel mai mic consum de energie din industrie si performante optime din clasa sa, Exos X14 permite centrelor de date sa maximizeze capacitatile de stocare, reducand in acelasi timp complexitatea si costurile operationale.

Pe masura ce nevoia de stocare hyperscale si a cloud-ului creste exponential, noile unitati Exos X14 ale Seagate furnizeaza cu 40% mai multi petabytes per rack, comparativ cu unitatile Exos 10TB, mentinand aceeasi amprenta mica. Exos X14 cu incinta pe baza de heliu ofera o reducere cu 10% a greutatii fata de dispozitivele air nearline si formatarea flexibila pentru optiuni de integrare mai largi si suport pentru un numar mai mare de incarcari de lucru. Exos X14 este livrat intr-un sistem enterprise modular (Exos E 4U106) pentru o scalare usoara pana la o densitate de 1.4PB, fara precedent.

Anticipand cerintele globale de securitate, unitatile de discuri Exos X14 sunt protejate permanent de Seagate SecureTM, cripand in mod eficient toate datele fara reducerea performantelor. Unitatile Exos X14 ofera o garantie limitata pe o perioada de 5 ani si sunt concepute astfel incat sa respecte certificarea FIPS 140-2, nivelul 2 de securitate, precum si criteriile comune de evaluare a securitatii tehnologiei informatiei (CC) ISO/Standardul de conformitate EIC 15408.

IronWolf si IronWolf Pro 14TB sunt disponibile la un pret de 529.99$ si respectiv 599.99$. BarraCuda Pro 14TB este disponibil la un pret de 579.99$. SkyHawk14TB este disponibil la un pret de 509,99$. Modelul Exos X14 este disponibil la pretul de 614,99$.