Razer Phone Oreo
Telefoane Mobile

Razer Phone primeste actualizarea Android Oreo 8.1

Razer Phone Oreo

Razer va oferi un update la Razer Phone, actualizand sistemul de operare la versiunea Android Oreo 8.1.Actualizarea OTA se va efectua in valuri de-a lungul urmatoarelor saptamani pentru toti utilizatorii Razer Phone, incepand de azi. Utilizatorii pot vedea daca actualizarea este deja disponibila pentru dispozitivul lor in cadrul “System Update” din meniul Settings.

Cea mai noua actualizare beneficiaza de un design curat, optimizari ale functionarii sistemului pentru o experienta generala imbunatatita, ameliorari ale aplicatiei Dolby Atmos si suport pentru widget-ul Netflix. Actualizarea este completata de noi patch-uri de securitate si remedierea erorilor.

Noua actualizare aduce cea mai noua si cea mai buna experienta Android pe dispozitivele Razer Phone. Caracteristicile uimitoare ale Razer Phone sunt imbunatatite, utilizatorii bucurandu-se de cel mai avansat nivel al divertismentului digital prin jocurile redate la 120 Hz si prin continutul Netflix original redat folosind tehnologia HDR si sunetul Dolby Atmos.