BenQ Series 80
Monitoare

Noile monitoare BenQ din seria 80 sunt acum disponibile in Romania

BenQ Series 80

BenQ, anunta disponibilitatea noilor modele BenQ GW2480, BL2480, GW2780, BL2780 si BL2780T, cu diagonale de 24” si 27”.Prezenta unui panel IPS din noua generatie, ofera culori de buna calitate, unghiuri de vizualizare largi, de 178˚ H/V, dar si un timp de raspuns de doar 5ms, perfect pentru rularea jocurilor in timpul liber.

Spre deosebire de modelele precedente, unde numele monitorului continea la final un indicativ (H,M,HM) ce semnaliza prezenta porturilor HDMI si a boxelor integrate, la noile monitoare aceste indicative lipsesc, dotarea fiind una completa ce include atat doua boxe cat si o conectica Dsub + HDMI 1.4 + DP 1.2.

Pentru spatii de lucru moderne, noile modele ofera un design minimalist, ce include o carcasa cu finisaje premium si o textura rezistenta la zgarieturi. Vin echipate cu o rama foarte subtire, de doar 6.6 mm, aproape jumate din cat ofera predecedentele modele din seriile 55/65/70, fiind astfel ideale pentru utilizarea in configuratii multi-monitor. Mai mult, pentru cei cu pretentii ridicate, modelul BL2780T ofera un picior reglabil pe 4 directii (verticala 140mm, rotire 45˚/45˚, aplecare -5˚- 20˚si pivot 90˚).

Complementar design-ului modern, toate modelele din aceasta seria ofera si un sistem de management al cablurilor, camuflat inteligent in piciorul monitorului.

Din dorinta de a creste comfortul vizual pe durata utilizarii, toate noile modele ale seriei au in dotare tehnologiile Low Blue Light si Flicker-Free. Astfel, se reduce in mod eficient oboseala ochilor si se obtine o experienta de vizionare confortabila in timpul sesiunilor prelungite de utilizare a monitorului. Cu ajutorul tehnologiei Low Blue Light, se reduc considerabil efectele negative produse de spectrul de lumina albastra emis de ecran. Utilizatorul are optiunea de a alege unul dintre cele patru moduri presetate, fie ca este vorba de cel multimedia, web-surfing, office, sau reading, pentru a reduce emisia de lumina albastra cu maxim 70% in timpul utilizarii.

Datorita senzorului de lumina incorporat, monitorul este capabil sa detecteze in orice moment variatia temperaturilor de culoare din mediul ambiental. Astfel, folosind o serie complexa de algoritmi, B.I.+ ajusteaza in mod automat luminozitatea ecranului, precum si temperatura culorilor, oferind utilizatorului cea mai confortabila experienta de vizionare. Se descurca excelent, indiferent daca se afla in lumina calda de acasa, sub influenta luminii albastre din birou sau sub directa stralucire a soarelui. Detectand simultan intensitatea continutului afisat, monitorul ajusteaza automat luminozitatea din scenele luminoase, evitand supraexpunerea si imbunatatind detaliile din zonele intunecate, totul pentru a mentine un nivel optim de claritate.

Chiar si atunci cand luminozitatea ecranului este redusa, B.I.+ reuseste sa imbunatateasca nuanta si saturatia culorilor, oferind o reproducere precisa a acestora. Monitoarele sunt disponibile in Romania prin partenerii oficiali BenQ la un pret recomandat de raft: 725 RON pentru BenQ GW2480, 995 RON pentru BenQ GW2780, 750 RON pentru BenQ BL2480, 1045 RON pentru BenQ BL2780 si 1235 RON pentru BenQ BL2780T.