MyKi Touch
Accesorii Telefoane Mobile

Smartwatch-urile pentru copii MyKi achizitionate de mii de parinti din Romania

MyKi Touch

Teracomm anunta ca ceasurile inteligente pentru copii MyKi Touch si MyKi Watch au fost achizitionate de mii de parinti din Romania, pe parcursul anului 2017. Ceasurile inteligente, care aduc o comunicare mai facila si un plus de siguranta copiilor si parintilor din Romania, au fost cel mai bine primite de parintii si copiii din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Timisoara si Zalau.

“Primul an de prezenta pe piata romaneasca a MyKi Watch, achizitionat de mii de parinti in intreaga tara, ne-a incurajat, la finele anului trecut, sa lansam si un produs nou, MyKi Touch, dezvoltat pe parcursul ultimilor doi ani pe baza feedback-ului onest al parintilor si al copiilor. Noul dispozitiv aduce mai multa siguranta familiilor si permite atat apeluri de la si catre parinti, cat si convorbiri intre copiii care poarta noul ceas. Ne asteptam ca MyKi Touch sa depaseasca, in primul an, volumul de vanzari generat de versiunea anterioara, MyKi Watch, atat datorita unei mai mari deschideri a parintilor si a copiilor fata de utilitatea demonstrata a produsului, cat si pe baza extinderii canalelor noastre de distributie”, declara Irina Zamfir, Managing Director, Teracomm, companie parte din Allterco Holding.

Reprezentantii companiei tintesc, pentru anul in curs, o crestere de doua cifre a valorii vanzarilor de produse MyKi, in comparatie cu anul precedent. Pe parcursul anului 2017, produsele MyKi au inregistrat doua varfuri in calendarul vanzarilor: august, inaintea startului anului scolar, si decembrie, luna de varf la nivel de consum si achizitii, pe plan local.

Ceasul inteligent, dezvoltat de compania IoT Allterco Robotics, face parte din gama de ceasuri MyKi folosite in prezent de peste 130.000 de copii din 63 de tari. Parintii apreciaza oportunitatea furnizata de MyKi de a monitoriza siguranta copiilor, de la distanta, prin vizualizarea in timp real a locatiei acestora direct prin telefon sau computer. Copiii, pe de alta parte, apreciaza autonomia, faptul ca pot merge singuri la scoala sau cu prietenii la plimbare, stiind ca pot fi mereu contactati de parinti.

Profilul utilizatorului MyKi

Utilizatorii ceasurilor inteligente MyKi se grupeaza in doua categorii principale – parintele si copilul. Parintele este in pas cu tendintele in tehnologie si IoT, are acces la informatie si vrea sa fie si mai informat in tot ce priveste copilul sau. Utilizatorul parinte provine din zona persoanelor cu venituri medii si peste medie, cu localizare preponderant urbana, atenti la siguranta si in pas cu informatia. Daca principalii cumparatori sunt parintii tineri, cu media de 30-40 ani, si bunicii reprezinta o categorie importanta si achizitioneaza produsele MyKi pentru a face cadouri nepotilor. De altfel, si bunicii sunt deschisi la nou, instaleaza aplicatia MyKi si configureaza ceasul.

In ceea ce priveste copiii, segmentul de varsta era, odata cu lansarea MyKi Watch, de 4-12 ani, dar intervalul creste, cu noul MyKi Touch, la 4-14 ani. Touch devine mai atractiv pentru copiii mai mari, prin ecranul tactil, dar si mai usor de purtat si pentru varstele mici, inclusiv sub forma de colier. Copilul care poarta MyKi este interesat de gadget-uri, are prieteni, este comunicativ si isi doreste sa isi stie parintii aproape. Este atras si de componenta inteligenta de gamification a ceasurilor, printr-un sistem bine pus la punct de recompense.

MyKi Touch Colors

Un dispozitiv inteligent si confortabil, cu variate optiuni de culoare

MyKi Touch este un smart-watch pentru copii cu varsta mai mare de patru ani. Prin modulul GPS incorporat si aplicatia gratuita compatibila cu Android si iOS MyKi Watch Play, informatia despre localizare este actualizata la fiecare cinci secunde, pe baza informatiilor furnizate cu acuratete de pana la 24 de sateliti, WiFi si LBS.

Cu noul dispozitiv, utilizatorii pot apela pana la 20 de numere de telefon alese si setate de parinti prin intermediul aplicatiei de smartphone. Parintii pot configura si “zone de siguranta” pentru copii si pot primi alerte in timp real cand copiii se misca la viteze neobisnuit de mari sau isi dau jos ceasul. Mai mult, ceasul are si un buton SOS pe care copiii il pot folosi pentru a contacta parintii sau rudele, in caz de urgenta.

MyKi Touch are un ecran color cu o rezolutie de 240 x 240 pixeli, un meniu cu pictograme pentru navigatie si vibratie inteligenta. Parintii pot prestabili locatiile si perioadele din zi in care ceasul functioneaza in modul “vibratii”, astfel incat copiii il pot purta cu usurinta si la scoala.

Ceasul are o curea din silicon rezistenta la rupere, moale si antibacteriana. Dispozitivul este furnizat in doua combinatii de culoare: albastru-verde si galben-rosu. Cureaua ceasului poate fi data jos si copiii au ti optiunea de a isi face propriile combinatii de culoare, potrivite gustului lor, direct pe site-ul MyKi.

Atat noul MyKi Touch cat si existentul MyKi Watch au certificari EUR1 si display-uri OLED light-saving. De asemenea, includ un accelerometru incorporat, care masoara numarul de pasi si activitatea copilului pe parcursul zilei, iar informatiie sunt afisate in aplicatie. MyKi Touch are o baterie de 480 mAh si se alimenteaza cu un incarcator standard micro-USB.

Allterco Robotics, companie coproduce atat MyKi Watch cat si MyKi Touch, dezvolta firmware si aplicatii mobile, in colaborare cu alte companii parte din Allterco Holding. Divizia Robotics aplica standard ridicate de securitate, pentrua asigura confidentialitatea. Allterco Robotics este administrator de date personale inregistrat la autoritatile abilitate.

MyKi este un smart-watch pentru copii popular la nivel European, iar utilizatorii sai beneficiaza de raspunsuri rapide si suport de calitate 24/7, in limba locala a fiecarei piete, via email, Facebook, telefon sau direct in aplicatie. In prezent, echipa MyKi furnizeaza servicii de suport in peste 10 limbi. Utilizatorii trebuie doar sa acceseze pictograma Support a ceasului si o fereastra de conversatie se deschide instantaneu.

MyKi utilizeaza un canal criptat care conecteaza aplicatia si ceasul. Fiecare dispozitiv MyKi are un cod unic, secret, cunoscut doar de producator. Acest cod este folosit pentru a cripta informatia la transmiterea datelor. In acelasi timp, serverele utilizate pentru a sustine comunicarea ceasurilor sunt localizate in Europa si corespund unor cerinte avansate de securitate.