Orange Live Cam 360
Accesorii Telefoane Mobile

Orange lanseaza Live Cam care filmeaza 360°

Orange Live Cam 360

Orange lanseaza in premiera Live Cam – prima camera sub brandul Orange care filmeaza 360°.Live Cam transforma orice smartphone cu sistem de operare Android intr-o camera performanta care face fotografii si clipuri video 360° in format HD.

In plus, Orange Live Cam ofera utilizatorilor optiunea de a posta instantaneu pe retelele de socializare si de a face live streaming pe Facebook sau Youtube. Toate acestea sunt posibile datorita celei mai extinse retelele 4G din Romania oferita de Orange. Utilizatorii camerei pot sa fotografieze la rezolutie 4K, dar si sa filmeze la 360° cu rezolutie 2K la 30 de cadre pe secunda. Toate aceste performante se traduc printr-o experienta captivanta pentru utilizatori, mai ales cand continutul este vizualizat cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuala, cum ar fi Orange VR2.

Live Cam foloseste un software integrat care ajuta la stabilizarea imaginii, iar fotografiile si clipurile video sunt salvate direct in memoria interna a telefonului.

Camera poate fi conectata cu usurinta la smartphone cu ajutorul adaptorului micro-USB / UBS Type C, iar aceasta va lansa automat aplicatia dedicata, Orange Live Cam. Aplicatia ofera utilizatorilor acces la toate functiile camerei si o experienta de navigare facila.

Prin lansarea Live Cam, Orange vine in intampinarea cererii tot mai mari pentru obiecte conectate. Astfel, aceasta camera face parte din cel mai mare portofoliu de obiecte conectate, in numar de peste 75, de la console PlayStation 4, la drone si ochelari de realitate virtuala, care au scopul de a oferi consumatorilor acces la cele mai noi tehnologii si experiente.

Noua camera poate fi achizitionata din smart shop-urile Orange din toata tara, dar si din magazinul online.