Fifa 18 Romania
Jocuri

Echipa Nationala a Romaniei va fi inclusa oficial in FIFA 18

 

FIFA 18 Preview EA Romania

Electronic Arts Romania a anuntat astazi in premiera noua editie a seriei de jocuri video FIFA, care va avea lansarea pe data de 29 septembrie 2017.In urma unui parteneriat incheiat cu Federatia Romana de Fotbal, Echipa Nationala a Romaniei va fi inclusa oficial in EA Sports FIFA 18, studioul licentiind echipamentele si stema nationalei. Pe langa echipa tricolorilor, jocul include si toate elementele pe care nationala le aduce cu ea: tribune cu suporteri imbracati in tricourile echipei, bannere specifice Romaniei.

Fifa 18 Romania

Engine-ul grafic Frostbite, folosit in joc, permite o fidelitate vizuala nemaiintalnita pana acum in jocuri video sportive; profitand de acest lucru, Electronic Arts Romania a recreat aproape fotorealist imaginea si miscarile unora dintre membrii echipei cum ar fi Vlad Chiriches sau Costel Pantilimon. FIFA 18 este dezvoltat de Electronic Arts Romania (studiourile din Bucuresti ale EA) impreuna cu EA Vancouver, din Canada. O echipa multidisciplinara de romani se afla in spatele dezvoltarii celei mai populare serii de jocuri video din toate timpurile.

 

Andrei Lazarescu, Supervising Producer FIFA, a povestit presei despre noile feature-uri ale jocului ce se lanseaza la sfarsitul lunii:

– Journey: New Season – sezonul doi care continua odiseea lui Alex Hunter, inceputa in FIFA 17
– Real Player Motion Technology – care confera jucatorilor miscarile specifice care i-au consacrat pe terenul de fotbal si animatii realistice si naturale de joc
– Energetic Atmosphere – un nou mod de realizare a atmosferei din jurul terenului de fotbal si din tribune, in functie de specificul meciului si al stadionului pe care se disputa
– New Transfers in Career Mode – un sistem totul nou de transferuri, jucatorii sau agentii lor pot negocia contractele si detaliile tranzitiei de la un club de fotbal la altul, prin scene interactive
– Ultimate Team Icons – FIFA 18 va aduce legendele fotbalului pe teren: Maradona, Ronaldo sau Thierry Henry, fiecare dintre ei fiind ilustrati in 3 variante, reprezentand momente diferite ale carierei lor.

Andrei Lazarescu, Supervising Producer FIFA, a declarat:

In spatele acestui joc se afla o echipa de programatori, producatori, project manageri, art directori, interface designeri si multi altii care se asigura ca fiecare detaliu din joc este redat intocmai. Aceasta munca presupune o lunga perioada de documentare, de creatie si de executie si sunt foarte mandru ca aceasta colaborare intre Bucuresti si Vancouver a facut posibil FIFA 18, jocul care pentru noi este cel mai bun FIFA pe care l-am facut vreodata.

David Rutter, VP & GM – FIFA, NHL, & UFC, a declarat in cadrul evenimentului:

Pentru mine aceasta calatorie extraordinara a inceput acum zece ani cand m-am mutat in Vancouver unde o echipa talentata dar restransa dezvolta FIFA pentru PS2. Ambitia era desigur de a aduce franciza FIFA unde este ea acum si acest lucru nu ar fi fost posibil daca in paralel cu echipa din Vancouver nu am fi inceput sa crestem si sa dezvoltam echipa din Bucuresti. Acesti oameni talentati din aceste doua locatii fac posibil ca milioane de fani din toata lumea sa se bucure in fiecare an de un produs mai bun si mai complex, dezvoltat cu tehnologii de ultima generatie.

FIFA 18 va avea lansarea oficiala in Romania pe 29 septembrie. Demo-ul este disponibil acum.