PWRBNK-3-1
Accesorii Telefoane Mobile

Bateriile externe printre cele mai cautate accesorii mobile

tellur pwrbank

Bateriile externe se numara printre cele mai cautate accesorii mobile in prezent, odata cu cresterea consumului de energie al gadget-urilor, precum si cu scaderea preturilor pentru aceste produse,potrivit Tellur, singurul brand 100% romanesc de pe piata de accesorii telecom si entertainment prezent si in afara Romaniei.

De altfel, in vanzarile Tellur, segmentul de baterii externe ocupa un procent de aproximativ 10% la nivel valoric, cu potential de crestere semnificativ pana la finalul anului. Cel mai nou produs din portofoliul Tellur este bateria externa 3 in 1, cu port USB, adaptor Type C si mufa incorporata lightning si micro USB.

PWRBNK-3-1

Avand capacitati de 5000mAh, respectiv 10000 mAh si functie de incarcare rapida, bateriile externe Tellur utilizeaza un circuit inteligent pentru protectie in caz de supra alimentare, sub tensiune, supra tensiune sau scurt circuit. Bateriile externe au un design modern si elegant, cea ce le face ideale pentru un stil de viata alert. Un alt aspect important pentru consumatori este si compatibilitatea cu o gama extinsa de dispozitive, precum iPhone, iPad, smartphone-uri cu Android si alte gadget-uri cu incarcare USB 5V.