Tellur TLL151081
Accesorii Telefoane Mobile

Telefon incarcat de la 0 la 80% in 35 de minute

Tellur TLL151081

Consumatorii romani sunt tot mai preocupati de solutii rapide de incarcare a telefoanelor si tabletelor, vara reprezentand un varf de sezon, odata cu vacantele, in care acestia sunt in permanenta miscare.Astfel, Qualcomm Quick Charge 3.0, cea mai eficienta tehnologie de incarcare prin USB de pe piata, oferind o viteza de pana la 4 ori mai mare decat cea standard, prinde tot mai mult teren in Romania. Potrivit Tellur, pana la finalul lui 2017, vanzarile de incarcatoare cu tehnologie QC3.0, lansate abia la inceputul anului, vor depasi 50% din totalul pe aceasta categorie.

Printre cele mai populare produse se numara incarcatoarele de priza si masina cu 3 porturi, compatibile cu majoritatea dispozitivelor electronice de ultima generatie. Incarcatorul de priza Tellur TLL151081, certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, poate incarca de la 0 la 80% in doar 35 de minute dispozitivele compatibile, folosind portul USB cu tehnologie QC 3.0 si cablul compatibil, tinand cont de conditiile de incarcare, de capacitatea bateriei si de alti factori. Incarcatorul foloseste tehnologia Smart IC, care detecteaza automat si reda protocolul de incarcare original al dispozitivului, pentru a permite atigerea ratei maxime de incarcare.

Este prevazuta protectia asupra urmatoarelor 4 situatii: supra alimentare, sub tensiune, supra tensiune, scurt circuit. Pe langa portul QC3.0, are si 2 porturi Smart USB. Pentru fllexibilitate deplina, este compatibil cu toate dispozitivele alimentate prin USB, inclusiv telefoane mobile/tablete cu sisteme de operare Android & Apple.

Tellur QC3.0

Tellur TLL151081 Specs
Incarcatorul de masina cu 3 porturi USB Tellur TLL151051 este de asemenea certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, oferind aceleasi beneficii de viteza si de siguranta si control. Dispune de 1 Port QC3.0, 1Port-USB si 1Port-Type-C, ultimul conector avand avantajul de a putea fi folosit indiferent de directia in care este introdus.

Incarcator de masina Tellur QC3.0

Tellur TLL151051 Specs