Huawei MateBook X
Laptopuri

Huawei a lansat noile modele MateBook X, MateBook E si MateBook D

Huawei MateBook X

Huawei isi extinde portofoliul de produse prin introducerea unui trio de succes: noile modele din seria MateBook. Noile Huawei MateBook X, Huawei MateBook E si Huawei MateBook D integreaza ultimele noutati in materie de tehnologie care redefinesc intersectia dintre dispozitive mobile si computere personale.

Concepute pentru utilizatorii cu un stil de viata alert, noile dispozitive Huawei livreaza o experienta completa, care permite utilizatorilor sa ramana conectati in orice situatie. Noile modele din gama MateBook se remarca prin:

• Huawei MateBook X: Este un notebook de 13 inci, cu un design modern si in acelasi timp practic, cu un raport ecran-carcasa de 88% si margini de 4,4 mm. Este dotat cu procesor Intel Core i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos si buton de pornire pe baza amprentei, care integreaza un procesor independent criptat.
• Huawei MateBook E: Notebook-ul 2 in 1 cu un design elegant si cu un raport ecran-carcasa de 84%, incorporeaza noua tastatura Folio cu unghiul de rotire maxim de 160 de grade si este dotat cu procesor Intel Core i5 sau m3 de generatie a 7-a si un display 2K.
• Huawei MateBook D: Un notebook de 15,6 inci, cu un raport ecran-carcasa de 83% si un unghi de vizualizare de 178 de grade, dotat cu procesor Intel® Core™ i7 sau i5 de a 7-a generatie, sistem grafic NVIDIA GeForce 940MX si sistem audio Dolby Atmos.

Huawei X a fost conceput pentru o experienta desavarsita, combinand cu succes specificatii de top pentru a intalni cerintele consumatorilor care isi doresc un dispozitiv eficient si elegant. Acesta are un raport ecran-carcasa de 88% si margini de 4,4 mm, precum si o proportie a ecranului de 3:2, oferind o experienta vizuala imbunatatita. Beneficiind de tehnologia Space Cooling, cu material de microcapsulare, utilizat pana acum in industria aeronautica, si aplicat pe un PC pentru prima data, Huawei X este un notebook de 13 inci fara sistem de ventilatie, dar cu un procesor de generatie a saptea, disponibil in trei variante de culori: Prestige Gold, Space Gray si Rose Gold. In plus, acesta incorporeaza un display Corning Gorilla Glass 2K cu tehnologie pentru confort vizual si o baterie de 41.4Wh (5449mAh). De asemenea, este primul PC cu sistem audio Dolby Atmos si cu difuzoare concepute in colaborare cu Dolby, oferind o experienta audio peste asteptari.

Mai mult, Huawei X reuseste sa transfere tehnologia amprentei digitale de pe smartphone pe PC, integrand senzorul de amprenta si butonul de pornire in sistemul Windows, care, prin intermediul Windows Hello, o noua functie disponibila pentru Windows 10, permite utilizatorilor sa acceseze meniul printr-o singura atingere cu degetul. In plus, aplicatia MateBook Manager* faciliteaza conexiunea intre smartphone-urile Huawei si Matebook.

Huawei E este noul dispozitiv 2 in 1 de ultima generatie conceput de Huawei, care include tastatura Folio, cu un sistem care permite rotirea de pana la 160 de grade. Este disponibila in variantele de culoare albastru, roz si maro si prezinta imbunatatiri pentru modul de andocare, fata de varianta anterioara. Acesta este dotat cu procesor Intel® Core™ i5 de generatie 7 si display 2K.

Pe langa o experienta video extraordinara, tableta include o experienta a sunetului de calitate superioara, datorita tehnologiei Dolby Audio Premium. De asemenea, are o baterie de 33.7 Wh (4430mAh) si ofera un plus de securitate prin autentificarea de tip amprenta cu procesor independent criptat. Aceasta poate fi utilizata in combinatie cu diferite accesorii, printre care noile MateDock 2 si MatePen.

Huawei D este un notebook de 15,6 inci, masurand 16,9 mm grosime, cu o margine de 6,2 mm, un unghi de vizualizare de 178 grade si raport ecran-carcasa de 83%, ideala pentru utilizarea multimedia. Aceasta este confectionata din aliaj de aluminium si este disponibila in trei variante de culori: Space Gray, Champagne Gold si Aurora Blue. Include o tastatura de tip chiclet, sistem de sunet Dolby Atmos si difuzoare incorporate concepute in colaborare cu Dolby.

Cu un procesor de a 7-a generatie Intel Core i7 sau i5, Huawei D integreaza de asemenea si sistemul grafic NVIDIA GeForce 940MX cu 2GB GDDR5 memorie video destinata jocurilor. Bateria de 43.3Wh (3800mAh) completeaza o experienta de divertisment completa, asigurand un timp mare de utilizare. Huawei D vine la pachet cu Windows 10 pre-instalat, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa ramana productivi oriunde s-ar afla. In plus, tableta beneficiaza de suport din partea asistentului virtual Microsoft, Cortana, care organizeaza agenda, cauta informatii si trimite email-uri si mesaje.

Galerie Huawei MateBook X, E si D