iFlyOneHD
Alte gadgeturi

Evolio lanseaza dronele iFly One HD si iFly Range cu stabilizare pe 6 axe si transmie video live

Evolio-iFlyOneHD

Evolio anunta lansarea a doua drone, ce ofera o foarte buna stabilitate in zbor si functii smart de pilotaj la preturi accesibile.Consacrata deja, gama Evolio iFly se extinde incepand de astazi cu dronele iFly One HD si iFly Range, modele ce se remarca prin design compact, fiabilitate, usurinta in pilotare si care permit vizualizarea live a filmarilor pe display-ul smartphone-ului.

Evolio iFly One HD este o drona dotata cu functii smart, camera video de actiune, sistem de stabilizare si permite deplasarea in 3 viteze de zbor. Drona iFly One HD decoleaza printr-o simpla aruncare in aer, iar sistemul de giroscop pe 6 axe ofera o buna stabilitate in zbor, drona fiind foarte usor de manevrat inca din primele minute.

iFlyOneHD

Functiile Headless Mode si One Touch Landing sunt de un real folos pentru utilizatorii mai putin experimentati in pilotarea dronelor. “Headless Mode” permite orientarea dronei in directia dorita, indiferent de pozitia sa fata de radiocomanda, in timp ce functia One Touch Landing permite ca iFly One HD sa aterizeze singura doar printr-o apasare de buton.

„Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. In Romania piata este inca la inceput, insa estimam o crestere in 2017 cu aproximativ 150 de procente. Noi ne propunem sa atingem o cota de piata de 20% si odata cu extinderea gamei iFly suntem increzatori ca ne vom atinge acest obiectiv. Dronele iFly One HD si iFly Range sunt doua modele smart, foarte usor de pilotat si accesibile, cu ajutorul carora poate fi creat continut foto si video unic, indiferent de varsta utilizatorului sau de experienta acestuia in pilotarea dronelor.”, declara Mugur Stefan, VP Sales & Marketing.

iFlyOneHD

Drona Evolio iFly One HD permite rasuciri la 360 de grade indiferent de treapta de viteza pentru care utilizatorul opteaza. Astfel pot fi realizate fotografii si inregistrari video din orice unghi, selfie-urile fiind cu adevarat spectaculoase. Evolio iFly One HD dispune si de o aplicatie smart, ce permite vizualizarea live a filmarilor pe display-ul smartphone-ului. Astfel utilizatorul poate urmari secventele video in timp real prin simpla conectare wifi a dronei la telefonul sau mobil.

iFly One HD are dimensiuni reduse de 17,5 x 17,5 cm si poate fi controlata de la o distanta de 60-70 de metri. Autonomia zborului este de 6-8 minute, iar bateria necesita un timp de reincarcare de 40 de minute. Drona Evolio IFly Range vine echipata cu stabilizator gyro pe 6 axe, functii smart si garanteaza un zbor lin, chiar daca utilizatorul este incepator in pilotarea dronelor. iFly Range dispune de functia “Throw to lunch”, astfel incat pentru a decola este suficienta aruncarea sa in aer. Odata lansata, drona se poate deplasa cu trei viteze de zbor pe o raza de pana la 120 de metri.

iFly Range permite la randul ei, prin activarea functiei “Flip 360” , rasuciri la 360 de grade in orice treapta de viteza. Astfel pot fi realizate acrobatii aeriene cu adevarat impresionante. Drona poate fi echipata, in functie de preferinta utilizatorului, cu o camera wifi pentru realizarea de fotografii inedite si inregistrari video din orice unghi.

Evolio iFly Range are dimensiuni reduse de 31,5 x 31,5 cm si dispune de o autonomie de zbor de 8-10 minute, timpul necesar pentru reincarcarea bateriei fiind de aproximativ 50 de minute. Dronele iFly One HD si iFly Range pot fi achizitionate incepand de astazi din magazinele partenere, showroomul si magazinul online Evolio la pretul de 349 lei, respectiv 299 lei.