Game Ready Driver
Stiri

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Prey si BattleZone VR

Game Ready Driver

NVIDIA a lansat noul driver Game Ready creat pentru doua dintre cele mai indragite francize: Prey si BattleZone. Acesta este proiectat sa ofere cea mai buna experienta de gaming si in Gears of War 4, care, odata cu noul update din luna mai, primeste atat suport multi-GPU, cat si doua harti noi.

Driver-ele NVIDIA Game Ready ofera jucatorilor GeForce cea mai buna experienta, fiind disponibile atat inainte, cat si in ziua lansarii celor mai importante titluri. Similar, jocurile care beneficiaza de actualizari majore sau DLC-uri sunt, de asemenea, optimizate cu ajutorul driver-elor Game Ready.

Pentru titlurile VR, care trebuie sa ofere fara excepție senzația de imersiune completa in lumea jocului, unde orice problema sau bug poate ruina experienta realitatii virturale, un driver GeForce Game Ready va oferi de fiecare data cea mai buna sesiune de joc posibila.

Game Ready pentru Prey

Cei care asteapta lansarea Prey vor putea descarca driver-ul Game Ready, care ofera cea mai buna experiența utilizatorilor GeForce, totul datorita eforturilor sustinute ale inginerilor NVIDIA de a optimiza performanța in joc. Mai mult, certificarea Microsoft WHQL acordata fiecarui driver Game Ready reprezinta o garanție suplimentara a calitatii.

Game Ready pentru fiecare actualizare sau DLC

Driver-ele Game Ready sunt proiectate astfel incat sa ofere cea mai buna experiența de gaming, acestea evoluand cu fiecare actualizare sau nou DLC al titlului preferat. Un exemplu il reprezinta update-ul lunii mai pentru Gears of War 4.

Game Ready – critic pentru jocurile VR

BattleZone este unul dintre titlurile VR care demonstreaza importanța unui driver Game Ready. O experiența fara compromisuri e cruciala pentru astfel de jocuri, in care un simplu bug poate distruge sesiunea de gaming. Ca intotdeauna, NVIDIA, prin intermediul driver-elor Game Ready, asigura optimizarea performanței, dar si a latenței, element esențial pentru a obține fluiditatea gameplay-ului VR.