iSmart360
Alte gadgeturi

Evolio a lansat iSmart 360 – o camera video care filmeaza la 360 de grade

iSmart360

Evolio a lansat iSmart 360, o camera de actiune revolutionara ce vine echipata cu senzor optic Sony, obiectiv de tip fish eye de 16MP, si care filmeaza la 360 de grade cu 30 frame-uri pe secunda.

Evolio iSmart 360 capteaza imagini atotcuprinzatoare de o claritate exceptionala si poate filma la 360 de grade la o rezolutie de 2448×2448 pixeli cu 30 frame-uri pe secunda, permitand cu usurinta realizarea de filme ce ofera la vizualizare o experienta 3D immersive.

Camera iSmart 360 poate fi controlata direct din smartphone cu ajutorul unei aplicatii, disponibila atat pentru Android cat si pentru IOS. Utilizatorul beneficieza astfel de multiple optiuni de fotografiere si filmare, respectiv: modul Panoramic 360 °, modul VR, modul Square, modul Round, etc.

Modul Panoramic 360 ° permite realizarea de filmari si fotografii la 360 de grade, in timp ce modul VR transpune utilizatorul rapid intr-o lume complet noua. Pentru a experimenta realitatea virtuala este necesara utilizarea unui dispozitiv special de tip ochelari VR.

Toate fotografiile si filmarile realizate cu Evolio iSmart 360 pot fi postate online de catre utilizator pe conturile sale sociale preferate. Facebook si Youtube suporta deja formatul 360 de grade atat pentru fotografii cat si pentru clipuri video, iar pentru a le distribui pe aceste canale este necesara doar conectarea camerei prin wireless la smartphone.

iSmart 360 aplicatie

Evolio iSmart 360 are un display de 0.96 inch si o baterie de 1100 mAh suficienta pentru 120 de minute de filmare neintrerupta. Pentru stocarea imaginilor, exista un slot pentru card microSD care suporta pana la 64 GB.

Camera video sport Evolio poate fi folosita si pentru realizarea de fotografii clare si luminoase la o calitate superioara, intrucat dispune de lentile cu unghi de 220 de grade si senzor Sony IMX 179. Astfel camera poate capta in modul standard imagini de pana la 16 MP.

„Piata camerelor video se afla in plin avant, in primul trimestru al anului 2017 inregistrandu-se o dublare a cantitatilor vandute fata de aceeasi perioada a anului trecut. In acest context, dar si din dorinta de a ne extinde portofoliul pe segmentul action camera, am mizat foarte mult pe noutate si calitatea componentelor hardware, dar si pe atribuirea unor functionalitati exceptionale noului produs iSmart 360. Astfel a rezultat o camera de actiune revolutionara, pe care am echipat-o cu senzor optic Sony, obiectiv de tip fish eye de 16MP si o aplicatie smart ce permite multiple optiuni de fotografiere si filmare. Clipurile video si fotografiile realizate cu iSmart 360 au o claritate sporita si sunt redate in format 360 de grade la o calitate de exceptie. ” – declara Mugur Stefan, VP Sales & Marketing Evolio.

Evolio iSmart 360 este un model de camera de actiune proiectat pentru a putea fi utilizat inclusiv pentru filmarile subacvatice. Carcasa de protectie de care dispune este waterproof si rezista pana la 30 de metri adancime.

Noul model de camera video sport detine deasemenea capabilitati WiFi, ce ii permit sa fie controlata de la distanta printr-un dispozitiv Android sau iOS. Alte conexiuni mai sunt posibile prin Micro USB si HDMI.

Evolio iSmart 360 mai dispune si de functiile: auto-timer, expunere ajustata, setare data, microfon audio input, speaker audio output.
iSmart 360 vine echipata cu un kit complet de accesorii de prindere, ce permit montarea camerei in diferite moduri. In plus, pe langa camera, carcasa rezistenta la apa si accesoriile de prindere, utilizatorul mai beneficiaza si de un alimentator si un cablu microUSB.

Evolio iSmart 360 va avea in retail un pret recomandat de 799 lei, dar poate fi achizitionata in regim de precomanda incepand de astazi, 27 aprilie 2017, la pretul promotional de 599 lei. Oferta este valabila pentru primele 50 de comenzi online realizate pe site-ul www.evolioshop.com. Primii 50 de cumparatori vor primi ca bonus si o pereche de ochelari VR.