Adata UV310
Alte gadgeturi

ADATA a lansat noul Flash Drive USB UV310 – rezistent la praf, socuri si apa


ADATA Technology a anuntat astazi lansarea unui nou USB flash-drive compact si foarte usor – UV310.Echipat cu chip-uri intregrate solide si cu o constructie robusta, noul UV310 foloseste aliajul de zinc si textura sablata pentru a combina aspectul metalic cu un nivel inalt de rezistenta. Acesta cantareste doar 4.7 g si este disponibil cu capacitati de pana la 64GB. Elegant, subtire si cu un design sofisticat, UV310 reconfirma angajamentul ADATA de a produce memorii USB de calitate.

UV310

Un produs rezistent la praf, socuri si apa

ADATA utilizeaza constructia de tip unibody cu chip integrat pentru a oferi un produs compact si robust, cu un design fara cusur. In ceea ce priveste materialele, UV310 este realizat din aliaj de zinc sablat pentru a creea o suprafata texturata, rezistenta la zgarieturi si la urme de amprenta. Culoarea aurie a noului UV310 ii confera un aspect foarte elegant si pune inca o data in evidenta rezistenta sa ridicata la praf, socuri si apa. Acest nivel de rezistenta asigura consumatorii de faptul ca, oriunde vor merge, datele lor vor fi bine protejate, la un nivel net superior fata de memoriile USB din plastic.

Super usor, dar cu capacitati cuprinzatoare

Desi cantareste doar 4.7g, UV310 vine in trei variante, cu spatiu de stocare de 16GB, 32GB si 64GB. Poate fi conectat la diverse dispozitive prin USB 3.1 la pana la 5 Gbps si, pentru confort sporit, este echipat cu un carlig ce poate fi atasat cu usurinta la chei, curele sau alte accesorii.

Compatibilitate universala fluida

Pe langa eleganta si performante, UV310 ofera conectivitate instant, fara batai de cap, la orice dispozitiv echipat cu un port USB. De la PC-uri, telefoane inteligente, tablete, televizoare, console, chiar si echipamente industriale: daca au un port USB, UV310 este compatibil.