HyperX Cloud Revolver S
Alte gadgeturi

Castile pentru gaming HyperX Cloud Revolver S sunt acum disponibile

HyperX Cloud Revolver S

HyperX lanseaza in Romania castile pentru gaming Cloud Revolver S cu sunet surround plug-and-play Dolby pe 7.1 canale.HyperX a integrat tehnologia Dolby Headphone intr-un nou adaptor USB de retea, care ofera un sunet realist prin simpla apasare a unui buton. Spuma cu memorie HyperX Signature si design-ul nou si mai lat al benzii pentru cap sporesc confortul in timpul sesiunilor prelungite de joc. Concepute pentru a fi utilizate de jucatorii profesionisti si echipele de sporturi electronice, noile casti premium sunt prevazute cu suport multi-platforma, difuzoare de 50mm si un microfon de anulare a zgomotului.

Cloud Revolver S continua traditia HyperX in ceea ce priveste confortul si performanta audio superioara, oferind sunet surround Dolby Headphone realist, prin intermediul unui nou adaptor audio HyperX care este inclus in fiecare set de casti. Sistemul de sunet sorround Dolby Headphone pe 7.1 canale ofera o experienta de gaming imersiva – transpunand jucatorii in mijlocul actiunii, pentru a le oferi un avantaj in timpul jocului.

„Castile Cloud Revolver S de la HyperX sunt extrem de confortabile, iar sunetul surround plug-and-play Dolby este uluitor”, a declarat Gordon Hayward, jucator de baschet All-Star si gamer.

Sistemul audio oferit de Cloud Revolver S este prevazut cu o tehnologie unica pentru difuzoare, care le permite jucatorilor sa perceapa sunetele redate in jurul lor la unghiuri si distante diferite. Castile dispun de trei setari pentru egalizatoare prestabilite: amplificare, flat si voce, jucatorii putand opta pentru setarea preferata. Gamerii vor obtine un avantaj competitiv in jocurile de tip FPS si mediile 3D, prin auzirea locatiei adversarilor mai clar si mai precis.

Castile Cloud Revolver S (pret recomandat de vanzare 719 lei) vor fi disponibile din 13 martie 2017, prin intermediul retelei de magazine partenere HyperX. Castile Cloud Revolver S includ o garantie de doi ani si suportul si serviciile pentru clienti oferite de HyperX. Castile Cloud Revolver S au fost prezentate recent in finala competitiei Intel Extreme Masters World din Katowice, Polonia.

Specificatii HyperX Revolver S:

Casti
Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneti neodim
Tip: Circumaural, inchis la spate
Frecventa de raspuns: 12Hz–28,000 Hz
Impedanta: 30 Ω
Nivel sunet: 100.5dBSPL/mW la 1kHz
T.H.D.: < 2%
Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW
Greutate: 360g
Greutate cu microfon: 376g
Lungime cablu:
Casti: 1m
Audio Control Box: 2.2m
Cablu de extensie PC: 2m
Conexiune:
Casti: 3.5mm plug (4 poli)
Audio Control Box: USB
Cablu de extensie PC: 3.5mm intrari stereo si microfon

Microfon
Element: Microfon cu condensator dielectric
Model polar: Bi-directional, functie de anulare a zgomotului
Frecventa de raspuns: 50Hz-18,000 Hz
Sensibilitate: -44dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)