huawei
Stiri

Huawei a incheiat un parteneriat international cu Saatchi Gallery

huawei

Huawei anunta incheierea unui parteneriat international cu Saatchi Gallery. Odata cu lansarea noului smartphone-ului Huawei P10, Huawei va redefini fotografia de tip portret, iar, impreuna cu Saatchi Gallery si partenerul deja existent, Leica Camera, va continua sa exploreze posibilitatile creative prin intermediul noului model.

Recunoscuta pentru rolul sau in promovarea artei contemporane, Saatchi Gallery a reprezentat o platforma de lansare pentru multi dintre cei mai influenti artisti ai zilelor noastre, inclusiv Tracey Emin, Damien Hirst si Jeff Koons. Concentrându-si atentia asupra evolutiei portretisticii, parteneriatul va explora fuziunea dintre cultura si tehnologie, pentru a permite redefinirea fotografiei contemporane de tip portret.

Saatchi Gallery si Leica Camera au provocat 7 fotografi renumiti care au primit fiecare noul Huawei P10 pentru a surprinde propria viziune asupra lumii prin intermediul sistemului dual-camera integrat in noul smartphone. Lucrarile vor fi prezentate in premiera in cadrul unei expozitii speciale, ce va avea loc la Mobile World Congress, din Barcelona, in perioada 26 februarie – 2 martie 2017, aducând arta contemporana la MWC pentru prima data.

“La Huawei, vrem sa depasim intotdeauna limitele când vine vorba de performantele pe care le obtinem prin intermediul tehnologiei. Suntem incântati sa exploram fuziunea dintre tehnologie si arta, impreuna cu Saatchi Gallery si Leica, si sa impartasim rezultatele fotografiei contemporane de tip portret, surprinse de Huawei P10.”, a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group.
Declaratia sa este completata de cea a lui Nigel Hurst, directorul Director Executiv Saatchi Gallery “Tehnologia joaca un rol tot mai important in activitatea artistilor, a fotografilor profesionisti si a entuziastilor deopotriva. Suntem incântati sa lucram cu Huawei, pentru a explora noile posibilitati in fotografie. Asteptam cu nerabdare sa prezentam lucrarile unor fotografi renumiti la nivel international, care reprezinta propriile interpretari in ceea ce priveste portretistica contemporana.”

“Prin combinarea expertizei in materie de tehnologie si design contemporan, pe care Huawei o detine, cu stilul autentic ce poarta semnatura Leica Camera si cu abordarea renumita in arta contemporana a Saatchi Gallery, imbratisam oportunitatea de a explora noi posibilitati creative si estetice.”, declara Karin Rehn-Kaufmann, Art Director & Chief Representative Leica Galleries International. “Huawei P10 pune la dispozitia mintilor creative o noua modalitate pentru a-si exprima creativitatea si redefineste fotografia de tip portret realizata cu un smartphone, concept ce influenteaza si inspira in acelasi timp o noua generatie de entuziasti din domeniul fotografiei.”, a completat acesta.