Zoltan Halmai
Stiri

Smartphone-urile si accesoriile wearable, in topul produselor tech preferate de romani in luna iubirii

Zoltan HalmaiAnul acesta, romanii continua sa aleaga cadouri inspirate de Valentine`s Day, gadget-uri si accesorii smart, cu un design elegant, preferand modelele colorate, in special gold, rose gold si alb, in ceea ce priveste smartphone-urile.EuroGsm preconizeaza ca anul acesta se va pastra trendul din 2016, cele mai cautate produse in luna februarie fiind telefoanele smart, accesoriile wearable, castile Bluetooth, boxele portabile si tabletele. Dintre acestea, castile Bluetooth si boxele portabile sunt considerate de catre clienti cele mai potrivite cadouri tech de Valentine’s Day.

“In ultimii ani si, mai ales, anul trecut, am observat o crestere a interesului clientilor pentru categoriile de gadget-uri si accesorii care se remarca prin eleganta design-ului si prin calitatile tehnice deosebite. Aceste trenduri de consum ne ajuta sa intelegem mai bine preferintele clientilor nostri si sa raspundem in mod eficient nevoilor lor atat pe parcursul anului, cat si in perioadele speciale”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Printre produsele-vedeta ale acestei perioade regasim marci precum Apple, Samsung, Huawei si LG. Numim aici telefoanele din categoriile high-end – iPhone 7, HTC 10, LG G5, Samsung S7 si Samsung S7 edge, mid-range – Samsung Galaxy A3 si A5, Samsung Galaxy J3 si J5 (generatia 2016), dar si low-cost – LG K4 si K8. O parte dintre aceste modele vor fi disponibile si in oferta speciala EuroGsm la abonamente de voce sau fidelizare Orange.

In shop-ul online, vedetele lunii februarie vor fi terminalele A3 si A5, generatia 2017, de la Samsung, precum si castile Bluetooth si gadget-urile wearable. Tot in shop-ul online s-a desfasurat, in perioada 9-15 februarie, o campanie promotionala de Valentine’s Day, urmatoarea fiind dedicata sarbatorii romanesti a iubirii, Dragobete. In cadrul acestor campanii, clientii vor beneficia de reduceri speciale si de sugestii de cadouri pentru el, pentru ea si pentru amandoi.

In ceea ce priveste reteaua de magazine, produsele-vedeta vor fi boxele portabile colorate. Tot aici, in perioada 7 februarie – 15 martie, clientii vor putea beneficia de preturi speciale la telefoane achizitionate impreuna cu servicii Orange.

Cadouri pentru ea si el de Valentine`s Day

Echipa ThePhoneGeeks vine in intampinarea celor care au dificultati in alegerea cadoului perfect cu o serie de sugestii din categoria gadget-urilor si accesoriilor, produse care pot fi cumparate atat din shop-ul online, cat si din magazinele EuroGsm.

„Pentru ea propunem produse precum Casca Bluetooth Jabra Stealth NFC Multipoint, cu un design ergonomic si practic, Ceasul Bluetooth MyKronoz ZeCircle Premium Flat smartwatch, un gadget elegant, cu functii smart sau Smartphone-ul Dual SIM Samsung Galaxy C7 (gold)”, spune Adriana, de la ThePhoneGeeks.

„Daca pentru ea vorbim despre produse colorate, cu un design cat mai atragator si focus pe foto-video, pentru el propunem produse cu focus pe performante – gadget-uri ca Ceasul Samsung Gear S3 Frontier Smartwatch Black, un model dedicat iubitorilor de sporturi in natura, Casca Bluetooth Jabra Boost, care beneficiaza de o autonomie de pana la 9 ore, sau Smartphone-ul Dual SIM Caterpillar CAT S40 LTE, cu rezistenta in conditii dure si cazaturi de pana la 1,8 metri”, a declarat Marius, din echipa ThePhoneGeeks.

In plus, specialistii EuroGsm fac o propunere inedita de cadouri pentru cupluri: Ochelarii VR Forever VRB-200, compatibili cu display-uri intre 4.7” si 6.2”, cu optiuni de utilizare dintre cele mai diverse – de la realizarea de poze, pana la vizualizarea de video-uri sau efectuarea si preluarea de apeluri.