m5pro
Telefoane Mobile

Evolio M5Pro si M6 – doua smartphone-uri accesibile cu Android 6.0

m5pro

Evolio a lansat astazi M5Pro si M6, doua smartphone-uri ce imbina armonios designul rafinat si functionalitatea data de cel mai nou Android 6.0 Marshmallow.M5Pro si M6 ofera interfete de utilizare simplificate, securitate fara precedent pentru datele utilizatorului, si o autonomie considerabil imbunatatita.

Cele doua smartphone-uri sunt dual SIM, echipate cu sistem de operare Android 6.0 si cu procesoare Mediatek Quad Core. M5Pro si M6 sunt testate si ceritificate Google, oferind o integrare perfecta cu facilitatile, aplicatiile si serviciile Google.

Ecranul IPS cu care vin echipate ambele telefoane, ofera un contrast si o luminozitate de exceptie. Display-ul este vizibil chiar si in lumina solara directa si ofera o paleta de peste 16 milioane de culori. Smartphone-ul Evolio M5Pro are un ecran de 5 inch cu bezel ingust, o grosime de doar 8 mm si cântareste 128 grame, fiind foarte compact si rafinat.

Evolio M6 devine o alegere inspirata pentru utilizatorii care doresc un smartphone cu ecran generos, dar in acelasi timp modern si elegant. M6 aduce ca noutate displayul IPS de 5.5 inch la rezolutie HD 1280×720 px. Smartphone-ul este ultra-plat avand o grosime de doar 8,3 mm.

Evolio m6

„In 2016 vinzarile pe segmentul smartphone-uri cu display cuprins intre 5 si 5,6 inch in Romania s-a dublat comparativ cu anul trecut. Cea mai mare crestere a fost generata de telefoanele Android 6.0, care au ajuns in septembrie 2016 pentru prima oara la o cota generala de piata de 90%. In acest context, dar si din dorinta de a ne extinde portofoliul, am mizat foarte mult pe dimensiunea ecranului, calitatea si performanta componentelor hardware, dar si pe atribuirea unor functionalitati exceptionale de securitate a datelor utilizatorului. Astfel au rezultat M5Pro si M6, doua smartphone-uri rafinate, prietenoase si sigure.” – declara Liviu Nistoran, Fondator Evolio.

Pentru ca utilizatorul sa se poata bucura de un spatiu de stocare extins smartphone-urile dispun de slot pentru card microSD de pâna la 32 GB, memoria Flash de 8GB putând fi extinsa rapid. Si din punct de vedere al autonomiei M5Pro si M6 impresioneaza, fiind dotate cu acumulatoare de 2000mAh, respectiv 2300mAh si procesoare cu functii Power Management imbunatatite. Ambele dispozitive au fost special optimizate pentru obtinerea unui consum redus de energie, astfel incât utilizatorul sa poata beneficia de un timp indelungat de utilizare.

Smartphone-urile M5Pro si M6 vor putea fi achizitionate incepand de astazi la pretul recomandat de vanzare de 399 lei, respectiv 499 lei, atât din retelele de retail specializate cât si online de pe site-ul EvolioShop.com.