Honor 8
Telefoane Mobile

Honor 8 a fost lansat in Romania

Honor 8

Honor 8, flagship-ul gamei Honor, a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment de presa si isi propune sa devina unul din cele mai populare telefoane din gama mid high-end de pe piata locala.Honor 8 reprezinta combinatia perfecta dintre design contemporan si putere de procesare la viteze incredibil de mari, dintre capabilitati foto uimitoare si functii inteligente si totodata intuitive.

Cu o carcasa in partea din spate realizata din 15 straturi de sticla, telefonul cu o diagonala de 5,2 inci se distinge atat prin finisajele premium, cat si prin designul contemporan. Cu toate ca sunt invizibile pentru ochiul uman, straturile de sticla aplicate printr-un proces special creeaza culori stralucitoare care asigura o experienta vizuala uimitoare. Datorita marginilor din sticla 2.5D, carcasa din sticla se incadreaza perfect in cadrul metalic taiat cu diamant, iar stratul protector reuseste sa protejeze telefonul impotriva stropilor neprevazuti sau in conditiile unui accident nedorit.

In comparatie cu modele anterioare, noul varf de gama are un sistem dual-camera, fiecare camera avand 12MP. O camera integreaza senzorul RGB, pentru captarea culorilor, iar cealalta camera integreaza senzorul monocrom, pentru fotografii cu mai multe detalii. In plus, senzorul monocrom capteaza de trei ori mai multa lumina decat in mod normal, imbunatatind intervalul dinamic al imaginii si reducand noise-ul din fotografii – chiar si in conditii de iluminare scazuta – oferind o calitate a imaginii de neegalat. Cei doi senzori permit fotografilor sa utilizeze, deasemenea, o serie de filtre, precum ajustarea focalizarii dupa realizarea imaginii, schimband efectul Bokeh, blurul din spatele obiectului focalizat.

Mai mult, camera foto integreaza o gama variata de functii si filtre, de la functia Light Painting si modul Beauty pana la functia Panorama, Slow-Motion, modul Food HDR, Super-Night si Watermark-uri. Mai mult, utilizatorii pot selecta intr-o fractiune de secunda camera frontala de 8MP, iar modul Perfect Selfie va infrumuseta fiecare zambet sau incruntare, pentru selfie-uri demne de a fi distribuite.

Honor 8 a fost conceput astfel incat utilizatorii sa poata accesa un set complet de functii cat ar clipi, iar acest succes se datoreaza functiei sale unice Smart Key, o interfata interactiva care permite doar cu o simpla atingere, accesarea rapida a aplicatiilor, precum WhatsApp sau Pokémon Go. Astfel, pentru mentinerea rutinei de zi cu zi, utilizatorii au nevoie doar de amprenta personala. Portul USB de tip C stabileste un nou standard in materie de incarcare, pune punct incurcarii pozitiei in care se introduce cablul, deoarece acesta se potriveste indiferent de modul in care este introdus. Pe langa toate acestea, smartphone-ul permite incarcarea super-rapida, de la 0% la 47% in doar 30 de minute. Cu o incarcare de doar 10 minute, telefonul poate fi utilizat pana la 2 ore, interval potrivit pentru situatiile de urgenta, sau timp de 6 ore, daca utilizatorii se rezuma la ascultarea de muzica offline. Senzorul de amprenta integrat in Honor 8 are o capacitate de auto-invatare, ceea ce inseamna ca, cu cat este mai des folosit, cu atat devine mai rapid, determinand ca deblocarea telefonului sa se faca in mai putin de 0,4 secunde.

Honor 8 integreaza un procesor Kirin octa-core, ce contine un co-procesor i5, care lucreaza in tandem pentru a creste viteza de procesare, perioada de raspuns si durata de viata a bateriei, asigurand utilizatorii ca au baterie pentru indelinirea tuturor task-urilor de pe ordinea de zi. Procesorul este format din 4 procesoare de 2.3GHz si 4 procesoare de 1.8GHz.

Dispozitivul accepta conexiuni Wi-Fi pe ambele benzi (2,4 GHz / 5 GHz), cu viteze de pana la 150 Mbps, permitand accesarea tuturor informatiilor imediat, fara ca utilizatorii sa astepte prea mult.

Honor 8 este disponibil in Romania la un pret recomandat de 1899 RON*, in varianta de 4GB RAM cu 32GB memorie interna si gama de culori Pearl White, Midnight Black si Sapphire Blue iar modelul in varianta de 64GB cu 4GB memorie RAM este disponibil la un pret recomandat de 2099 RON* pentru culorile Sunrise Gold si Sapphire Blue.

Specificatii Honor 8

• Procesor Kirin 950
• 4 procesoare performante de 2.3 GHz si 4 procesoare eficiente de 1.8 GHz
• Memorie RAM de 4GB, memorie interna de 32GB/64GB, cu posibilitatea de extindere a memoriei interne cu card micro SD de pana la 128 GB
• Baterie de 3000 mAh (Standard)
• Display LTPS FHD de 5,2 inci
• Camera principala este de tip dual camera, de 12MP fiecare, cu senzor separat RGB si Monocrom
• Camera secundara de 8MP