Stiri

Demonstreaza-ti talentul la cantat si poti castiga un laptop

pc-garage-concurs

PC Garage lanseaza in noiembrie un concurs special dedicat celor pasionati de jocurile video.Premiul cel mare pus in joc in acest concurs este un laptop de gaming ASUS ROG G752VM in valoare de 8.300 de lei. Pentru a intra in cursa pentru castigarea acestui premiu, participantii la concurs au de trecut o proba inedita.

Participantii vor trebui sa realizeze un videoclip in care vor canta, pe un fundal sonor ales de ei, cateva versuri despre lumea gaming-ului, disponibile in regulamentul campaniei. Videoclipul va fi incarcat pe YouTube si inscris in competitie prin formularul de concurs, disponibil pe site-ul PC Garage. Concursul se desfasoara in perioada 4 – 25 noiembrie 2016, iar castigatorii vor fi alesi de juriu format din membrii echipelor PC Garage si ASUS.

Cel mai mare premiu este un laptop ASUS ROG G752VM. Are un ecran de 17 inci full HD, un procesor Intel i7-6700HQ si memorie RAM de 16GB. Si pentru ca toate jocurile video trebuie stocate undeva, acesta vine cu un hard disk de 1TB. Cea mai inalta performanta grafica este asigurata de o placa video NVidia GeForce GTX 1060 cu 6GB de memorie RAM.

Castigatorii de pe locul doi au sansa sa castige un rucsac pentru notebook de 17 inci ROG Nomad V2 sau un mouse de gaming ASUS ROG GX850 conectat prin fir si cu o rezolutie maxima de 5.000 dpi. Acest mouse poate fi castigat si de cei care ajung pe locul al treilea, unde mai este pus la bataie si un rucsac de notebook ASUS ROG Shuttle V2 black.

Castigatorii vor fi desemnati pe 7 decembrie 2016 si vor avea la dispozitie 15 zile pentru a-si revendica premiul. PC Garage a pregatit si un videoclip pentru cei care cauta inspiratie. Acesta e disponibil pe canalul de YouTube al magazinului.