Stiri

La F64: cumperi linistit inainte de Black Friday si te bucuri de aceleasi oferte

f64-blackfriday

Cele mai frumoase si mai dragi imagini sunt realizate cand pasionatii de fotografie folosesc echipamentele lor preferate.Pentru a le facilita cat mai multor oameni accesul la aparatura potrivita si dorita, F64 a pregatit o campanie speciala de Black Friday. Sub numele „Vanatoarea de oferte“, intre 18 si 20 noiembrie, magazinul foto-video va avea reduceri la numeroase produse si pachete dedicate profesionistilor si entuziastilor.

f64-blackfriday-2

Cumparaturi linistite si inainte de Black Friday

Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta si mai linistita, F64 are si doua surprize pentru cei pasionati de fotografie. Prima este aceea ca oricine poate cumpara linistit in perioada 1 – 17 noiembrie, iar daca produsul achizitionat va fi la reducere de Black Friday, atunci va primi inapoi diferenta, sub forma de voucher (in perioada 25 – 30 noiembrie). Cea de-a doua surpriza presupune ca orice aparat foto inclus in campania de Black Friday le aduce clientilor un cupon de 4% din valoarea achizitiei. Il pot folosi pentru cumparaturi in perioada 1 – 31 ianuarie 2017 si isi pot astfel completa trusa cu obiectivele foto-video dorite.

„Vanatoarea de oferte“ de Black Friday aduce preturi speciale la o selectie variata de produse, de la aparate si obiective foto profesionale la blituri, imprimante, telefoane inteligente sau medii de stocare. Vor fi incluse in campanie si drone, accesorii si acumulatori.

F64 are si cateva sfaturi pentru clientii care vor sa se asigure ca prind reducerile dorite. Fie ca stiu deja ce produse vor, fie ca asteapta „Vanatoarea de oferte“, consultantii magazinului recomanda crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cat mai rapid in weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde pot fi adaugate produsele dorite si este astfel simplificat procesul de achizitie. O optiune foarte buna pentru a fi la curent cu noutatile este si newsletter-ul F64. In plus, toate sfaturile sunt disponibile si pe blogul magazinului.

Program special online si offline

Pentru cele trei zile dedicate Black Friday, F64 s-a pregatit cu program non-stop pentru call center in noaptea dintre joi spre vineri, cand va porni campania „Vanatoarea de oferte“, si a dublat numarul consultantilor din magazinul fizic. Astfel, toti clientii vor avea parte de cele mai bune sfaturi si vor putea face cele mai inspirate si informate alegeri. Vineri si sambata, magazinul este deschis intre 09.00 si 22.00, iar duminica va fi intre 10.00 si 16.00. De asemenea, livrarea comenzilor plasate online va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, fiind suplimentata echipa si programul extins.

Pentru a face din acest eveniment unul cat mai placut in offline, F64 a reorganizat fluxul din magazin cu zone speciale pentru a le oferi clientilor o experienta de shopping rapida si eficienta. In online, site-ul va fi supus unei testari cu utilizatori pe 10 noiembrie, de la ora 13.00, si pentru aceasta actiune au fost pregatite o multime de premii surpriza.

In aceasta perioada dedicata Black Friday va continua si campania „Misiune fotografica 0015“, lansata de F64 cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate. Aceasta se adreseaza pasionatilor de fotografie indiferent de nivelul lor de pregatire. In perioada 5 octombrie 2016 – 17 ianuarie 2017, in fiecare miercuri, F64 lanseaza o noua misiune si implicit o tema de fotografie pentru urmatoarea saptamana. Cei care doresc sa se inscrie in una dintre cele mai mari provocari fotografice lansate pana acum in Romania o pot face pe pagina campaniei.