Business

Aplicatia Retargeting.Biz a adus rezultate pentru Fashion Up si dEPurtat

retargeting

FashionUp si dEpurtat, doi dintre cei mai mari retaileri din e-commerce de pe segmentul de fashion, au optat pentru aplicatia Retargeting.Biz.

Alin Stanciu de la FashionUp.ro si Nicolae Slav de la dEpurtat.ro vorbesc despre impactul si rezultatele inregistrate in urma utilizarii Retargeting.Biz, software-ul de automatizare in marketing dezvoltat antreprenorii Rares Banescu si Mugur Frunzetti.

Alin Stanciu @FashionUp.ro

“Solutia Retargeting.Biz ne-a dat posibilitatea sa cream mesaje personalizate pentru fiecare din clientii FashionUp, luand in calcul comportamentul si preferintele individuale ale fiecaruia. Implicit, asta ne-a apropiat de clientii nostri, lucru apreciat imediat de catre acestia.

Ratele de conversie pe trigger-ele Retargeting sunt de 4-5 ori mai mari decat media site-ului. In acest moment, aproximativ 25% din clientii FashionUp intra in contact cu aceste triggere.

Decizia de cumparare in comertul online de fashion este, de cele mai multe ori, impulsiva. Live-urile, care tin cont in timp real de comportamentul on-site al utilizatorului, sunt instrumentele cele mai eficiente pentru noi, cu atat mai mult cu cat ele tintesc o categorie de utilizatori care, la acel moment, doar vizualizeaza produsele si sunt inca nedecisi daca sa inceapa procesul de cumparare. De asemenea, trigger-ele de abandon cos au o rata de conversie foarte buna.

Primul lucru pe care l-am apreciat a fost simplitatea implementarii, chiar in cazul unei platforme custom-made, cum e cea folosita de FashionUp.ro. As mai face referire si la backend-ul solutiei, unul foarte prietenos si, mai ales, foarte customizabil, lucru care ne ajuta la implementarea on-spot a campaniilor, fara a fi nevoiti sa apelam la programatori.

In primul rand as mentiona ca solutia despre care vorbim este o solutie de on-site retargeting care ajuta la cresterea conversiei pe traficul existent. Comparand cu ce am testat noi pana la momentul implementarii, aceasta solutie este cel mai usor de implementat si, ulterior, de operat. Rezultatele au venit imediat, raportarea e foarte transparenta st asta ne-a permis sa calculam din prima luna un ROI care, de altfel, a fost foarte pozitiv.”

Nicolae Slav @dEpurtat.ro
“Clientii nostri au reactionat intr-un mod pozitiv din prima zi in care am instalat aplicatia in site, acest lucru reflectandu-se in mod direct si in vanzari.

De la instalarea aplicatiei si pana in prezent, am avut o crestere de peste 30% a vanzarilor. Triggerul on-site de cos abandonat, pentru vizitatorii necunoscuti, performeaza cel mai bine.

Retargeting.Biz este un sistem automatizat foarte bine pus la punct, cu un mod de administrare simplu, ceea ce ne incanta foarte mult in conditiile in care cautam zilnic solutii cat mai optime de functionare. In plus, sistemul chiar optimizeaza rata de conversie.

Nu stiu alte companii in Romania care sa faca ce fac colegii de la www.retargeting.biz , iar tool-urile de afara sunt foarte scumpe.”