Monitoare

IFA 2016: Philips prezinta cel mai subtire monitor din lume

32inch curved (E8)

MMD a anuntat ca va prezenta in perioada 2-7 septembrie la Berlin in cadrul IFA 2016 o serie de inovatii pentru profesionistii din domeniul afacerilor cat si pentru utilizatorii obisnuiti.Cu tehnologia UltraColor si cu o noua gama mai larga, cu cel mai nou monitor curbat 4K de 40 de inci si monitoare cu camere web de tip pop-up care apar numai atunci cand sunt utilizate, impreuna cu sansa de a vedea noile inovatii, standul Philips din sala numarul 22 este o atractie sigura pentru iubitorii de tehnologie.

Monitoare curbate si cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata

Vizitatorii IFA care vor trece pragul standului Philips vor putea experimenta claritatea fantastica a modelului de 40 de inci Brilliance Curved, cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata. Modelul, care va aparea in magazinele de specialitate incepand cu trimestrul patru al anului, umple campul vizual pentru a crea un spatiu cat mai intim si pentru a pastra utilizatorii concentrati asupra sarcinilor de lucru. De cand utilizatorii stau atat de aproape de un monitor, un model curbat ofera o experienta de lucru cu adevarat captivanta. Distantele din marginea ecranului si pana in centrul sau sunt egale astfel incat utilizatorii nu trebuie sa-si miste capul foarte mult pentru a vizualiza continutul care se afla in marginea ecranului si se pot bucura de cea mai buna calitate a imaginii. Marginile foarte inguste ale monitorului ofera un aspect unitar.

“Noul monitor curbat de 40 de inci dovedeste angajamentul nostru continuu de a oferi experiente avansate utilizatorilor care stau fie la un birou, fie acasa. Cu ajutorul rezolutiei 4K, acest model ofera o claritate fantastica si spatiul mult dorit pentru multitasking”, a declarat Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management din cadrul MMD.

40inch curved

Modelul 4K de 40 de inci nu este singurul curbat din cadrul standului: vizitatorii pot vedea o prezentare in avanpremiera a viitoarei serii X7 de monitoare 21:9 fara rama, curbate, de 34 de inci. Acest monitor ultra subtire ce va urma sa fie lansat anul acesta poate fi reglat pe inaltime oferind in acelasi timp o rezolutie Quad HD si sunet integrat.

UltraColor (E7)

UltraColor pentru imagini cat mai reale

Noile monitoare UltraColor aduc culori mai precise pentru aplicatiile uzuale, domestice, care de obicei fac rabat de la calitatea imaginilor imbunatatind experienta vizualizarii. Tehnologia UltraColor extinde spectrul de culori ce poate fi perceput de utilizatori cu 90%-95% din gama NTSC in comparatie cu 72% cat ofera monitoarele standard. UltraColor reuseste sa reproduca imagini cat se poate de aproape de realitate prin culori foarte vii de verde, rosu si albastru.

Prin intermediul reproducerii fidele a culorilor de catre tehnologia UltraColor, utilizatorii nu trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a achizitiona un obiect de pe un magazin online. De asemenea, tehnologia UltraColor garanteaza certitudinea culorilor reproduse ca fiind cat se poate de apropiata de viata reala, aspect important pentru editorii video, designerii si fotografii incepatori. “Spre deosebire de programele software care functioneaza cu reglaje fine ale setarilor balansului de culoare, UltraColor implica schimbarea chimiei actuale din panou si a sincronizarii reglajelor inovatoare in compozitia paletelor de culori” explica Stefan Sommer.

Aceasta tehnologie inovatoare este prezenta pe un numar mai mare de modele de monitoare prezente la IFA 2016, inclusiv noua serie E lansata in aceasta vara cat si pe cele mai subtiri monitoare de pe piata din seria C7 care urmeaza sa apara incepand cu luna octombrie. Totodata, la IFA 2016 va fi prezentat si modelul de monitor Ultra Slim FHD. In ciuda grosimii sale de numai 5,2 mm, acest model afiseaza 90% din gama NTSC, dispune de tehnologia FlickerFree (anti scintilatie), unghi larg de vizualizare si ecran care nu este inramat.

272B7QPTKEB

Camera web de tip pop-up face viata grea hackerilor de camere web

Vizitatorii IFA 2016 care ar dori sa-si imbunatateasca nivelul securitatii la birou ar trebui sa incerce primul monitor Philips cu camera web de tip pop-up. Nou lansatul monitor de 27 de inci blocheaza tentativele de spionaj ale hackerilor avand in vedere ca modelul pop-up de camera web iese din rama monitorului doar atunci cand este activat.