PowerColor RX 460
Telefoane Mobile

AMD a lansat noua placa grafica Radeon RX 460

PowerColor RX 460

AMD a dezvaluit astazi noua placa grafica Radeon RX 460, cu o constructie complet noua si destinata gamerilor eSports in cautarea unei experiente complete de gaming HD, streaming cursiv la rezolutii peste 1080p si un set de tehnologii pregatite pentru viitoarele titluri de jocuri.Cu o solutie de racire foarte silentioasa si un TDP de sub 75W, Radeon RX 460 prezinta o serie de functii regasite in gamele entuziast la un pret de pornire fabulous: 109 USD.

“Radeon RX 460 ofera un echilibru perfect intre pret, consum de energie, performanta si dimensiuni, patru caracteristici fundamentale ale placilor grafice moderne,” a spus Raja Koduri, vicepresedinte senior si sef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD. “Seria Radeon RX este construita avand ca fundatie o arhitectura extrem de eficienta energetic si potrivita pentru gamerii de PC cu bugete limitate. Utilizatorii Radeon RX 460 se vor bucura de software optimizat si un suport hardware ideal atat pentru eSports dar si pentru sisteme iCafé.”

Caracteristici Radeon RX 460

• Gaming 1080p impresionant – Optimizata pentru rezolutiile cele mai populare utilizate de gameri, Radeon RX 460 livreaza framerate-uri superioare la 1080p in titluri eSports cum ar fi League of Legends, Overwatch si DOTA 2, un gameplay cursiv cu tehnologia AMD Freesync si optimizari pentru latente disponibile in Radeon Settings.

• Cool & Quiet Gaming – Gamerii pot reduce zgomotul ventilatoarelor multumita unor caracteristici regasite la arhitectura Polaris, optimizata pentru procesul de fabricatie de 14nm FinFET. Placa grafica Radeon RX 460 cu arhitectura Polaris regleaza inteligent temperaturile si poate opri ventilatorul atunci cand nu este necesara functionarea lui. Fara conector de alimentare si niveluri joase de temperatura, Radeon RX 460 este produsul optim in regim plug and play pentru gamerii in cautarea unui upgrade.