Galaxy Note7
Telefoane Mobile

Samsung a lansat noul Galaxy Note7

Galaxy Note7

Samsung a lansat astazi noul Galaxy Note7 ce vine cu un design elegant dual edge si este realizat din materiale premium.Galaxy Note7 beneficiaza de un ecran curbat QHD Super AMOLED de 5,7-inci. Ecranul Samsung Galaxy Note7 este acoperit cu sticla Corning Gorilla Glass 5, mult mai durabila fata de modelul anterior, iar Edge Panel ofera acces rapid la aplicatii, noutati si functii precum contactele, calendarul sau camera foto frontala. Interactiunea cu telefonul este acum simplificata printr-o interfata prietenoasa. Chiar daca beneficiaza de un ecran de mari dimensiuni, Galaxy Note 7 isi pastreaza simetria, eleganta si greutatea redusa, specifica oricarui model din gama Galaxy.

Telefonul are optiuni de streaming video HDR, iar experienta vizuala a utilizatorilor este asemanatoare cu cea din cinema datorita culorilor mai vii si a profunzimii negrului. De asemenea, Galaxy Note7 vine cu un Game Pack, disponibil prin Google Play, ce include cele mai apreciate jocuri video, precum si noi beneficii pentru utilizatori.

Galaxy Note 7 este echipat cu aceeasi camera foto ca si Galaxy S7 si Galaxy S7 edge. Tehnologia dual-pixel cu o apertura mare si auto focusul rapid mentin calitatea fotografiilor la un nivel ridicat, chiar si in situatii cu luminozitate scazuta. Pe langa cei 64GB ai memoriei interne, Galaxy Note7 are slot de card microSD, permitand extinderea memoriei pana la 256GB. Galaxy Note7 beneficiaza de o baterie de 3.500mAh, noi functionalitati prin Smart Manager si un port USB tip C. Telefonul poate fi incarcat si wireless, oriunde este disponibila aceasta tehnologie.

S Pen-ul disponibil pentru Galaxy Note7 a fost imbunatatit si este mai mult decat un simplu instrument de scris, oferind prin acuratetea sa mai multe posibilitati de eficientizare a muncii. Utilizatorii pot sa isi noteze ideile oriunde si oricand, fara sa rateze vreun moment de inspiratie, cu ajutorul functiei Screen off memo, ce permite pastrarea notitelor pe ecranul Always On. S Pen ofera, de asemenea, posibilitatea de a crea si distribui GIF-uri cu Smart Select, iar noile functii Air Command, incluzand Magnify si Translate, permit marirea textelor si traducerea lor printr-o simpla miscare. Mai mult, datorita Samsung Notes, schitele si notitele vor putea fi organizate mult mai usor, intr-un singur loc.

Noul S Pen poate fi folosit pentru a lua notite cu usurinta si precizie. Cu un varf de 0,7mm, precum si o sensibilitate ridicata, S Pen ofera o experienta asemanatoare cu cea a folosirii unui pix. S Pen-ul disponibil pe Galaxy Note7 este rezistent la apa, certificat IP68, astfel ca poti nota orice idee, chiar si cand ecranul este ud.

Galaxy Note7 ofera un grad ridicat de protectie prin imbinarea platformei de securitate Samsung Knox cu tehnologii avansate de securizare biometrica, precum scanarea de amprente si scanerea irisului pentru deblocarea telefonului. Smartphone-ul ofera mai multe moduri de deblocare, in functie de preferinta fiecarui utilizator. De asemenea, Galaxy Note7 introduce un nou nivel de securitate prin Secure Folder – un folder separat care permite pastrarea informatiilor private si personale in conditii de siguranta. Functia de scanare a irisului poate fi folosita si pentru securizarea achizitiilor realizate prin Samsung Pay.

Samsung Galaxy Note7 impreuna cu noul Gear VR aduc experienta unica si captivanta a realitatii virtuale mai aproape de tine, datorita ecranului Super AMOLED si procesorului puternic. Gama vasta de aplicatii si jocuri compatibile cu tehnologia Gear VR le ofera utilizatorilor sansa de a se afla mereu in mijlocul actiunii. Chiar daca este vorba de o noua experienta de gaming sau de un nou mod de a calatori in locuri fascinante, mereu va fi ceva nou ce merita sa fie descoperit.

Pentru cei care iubesc sa creeze, sa spuna povesti si sa descopere locuri noi, Galaxy Note7 poate fi folosit cu noua camera Gear 360 (cu rezolutie de 3840×1920) pentru a inregistra, edita si distribui continutul 360° indiferent de locul unde te-ai afla. Momente surprinse astfel pot fi distribuite pe Youtube 360, Facebook sau pot fi vizualizate cu ajutorul noului Samsung Gear VR.

O noua gama de accesorii va fi disponibila pentru a completa functiile Galaxy Note7, inclusiv husa S View Standing Cover, o husa ce permite folosirea telefonului si la un unghi de 60 de grade, pentru vizualizarea continutului in orice fel de conditii, precum si o husa certificata IP68 rezistenta la apa pentru incarcare in miscare.