Alte gadgeturi

Samsung integreaza Tizen pe solutiile Smart Signage 2016

SMARTsignage Main 1

Samsung a prezentat noile solutii de afisaj digital si ecrane inteligente la targul InfoComm 2016, cea mai mare conferinta globala anuala din industria AV.Evenimentul s-a desfasurat la Las Vegas si a fost vizitat de peste 40.000 de oameni din aproape 110 tari.

„In calitate de lideri in furnizarea solutiilor de afisaj digital, ne dorim sa descoperim noi metode prin care sa ajutam partenerii sa ofere mesaje captivante si experiente care fac diferenta pentru clientii lor”, a declarat Seog-gi Kim, Vice Presedinte Senior al Visual Display Business din Samsung Electronics. „Suntem incantati sa prezentam evolutia tehnologica de care beneficiaza portofoliului de ecrane inteligente la InfoComm 2016 si sa aratam cum aceasta reprezinta solutia pentru rezolvarea celor mai dificile provocari, contribuind la cresteri semnificative in mediile de business dinamice.”

A patra generatie SSSP, mult mai puternica prin sistemul de operare Tizen

Incepand cu anul 2016, noile serii P de afisaj digital de la Samsung vor integra cea de-a patra generatie de platforme digitale SMART (SSSP 4.0 – Samsung SMART Signage Platform) cu sistem de operare Tizen. Prin acesta, SSSP va oferi o performanta grafica superioara si o redare a continutului fluenta, care vor extinde posibilitatea utilizatorilor de a folosi ecranele digitale, creand o experienta memorabila pentru clienti.

Platforma digitala SSSP cu sistem de operare Tizen include imbunatatiri ale placii grafice, ce asigura diminuarea timpului de raspuns si viteza crescuta de procesare. In plus, platforma permite gestionarea facila a continutului printr-un ecran all-in-one ce functioneaza independent de computer.

Platforma SSSP 4.0 imbunatatita ofera utilizatorilor posibilitatea de a dezvolta si a folosi aplicatii web prin oferirea suportului HTML5 si a unui set de instrumente cuprinzator, ce include Web Simulator si Tizen Emulator. Versatilitatea noii platforme extinde capacitatile de dezvoltare ale continutului, reducand timpul de activare.

SMARTsignage Main 2

Gestionarea ecranelor profesionale

Samsung MagicInfo Server 4.0, o componenta ce imbunatateste platforma SSSP 4.0, le permite utilizatorilor sa isi gestioneze intreaga retea de ecrane din orice locatie, printr-un server centralizat. Fiabil si usor de utilizat, MagicInfo Server 4.0 integreaza un sistem Backup Player si DataLink pentru transmiterea continutului, care le usureaza munca utilizatorilor in ceea ce priveste distribuirea informatiilor.
MagicInfo Server 4.0 ofera utilizatorilor o gama de instrumente care permit creare de continut, implementare si programare la un nivel superior. Creatorii de continut au parte de o interfata intuitiva, ce include sistemul de gestionare drag-and-drop pentru identificarea si implementarea actualizarilor mult mai rapid. MagicInfo Server 4.0 simplifica programarea printr-un design care nu are nevoie de scripturi Java sau de plug-in-uri aditionale pentru a functiona.

Solutii de afisaj fiabile

Noile ecrane standalone Samsung (seriile PHF si PMF) ofera solutii de afisaj ce pot fi adaptate pefect in spatiile inguste sau iregulate. Avand un design subtire (29.9 mm) si o rama ingusta (6.9 mm), ecranele PHF si PMF sunt printre cele mai subtiri de pe piata si se adapteaza oricaror nevoi de business. Ecranele cu sistem Tizen sunt proiectate pentru a functiona fara intrerupere, in regim 24/7, si au integrat un receiver cu infrarosu (IR) care asigura performanta continua in orice situatie.
Celelalte inovatii ale ecranelor din seriile PHF si PMF permit livrarea unui continut clar si spectaculos, indiferent de locul in care sunt instalate. Panoul frontal reduce reflexia luminii ambientale pentru a asigura o lizibilitate continua.

Ecranele mari de tip outdoor, un top al industriei

Vizitatorii InfoComm au putut admira si noile ecrane de dimensiuni mari Samsung din seria OHF. Fiind lideri pe piata ecranelor outdoor de dimensiuni mari, produsele din seria OHF sunt disponibile in mai multe dimensiuni (46, 55, 75 si 85 de inci), fiecare oferind un design subtire pentru un impact vizual mai puternic.

Ecranele din seria OHF, echipate cu SSSP 4.0 si sistem de operare Tizen, asigura crearea si distribuirea rapida si sigura a continutului. Unitatea power box integreaza mai multe componente operationale intr-un singur sistem, eficientizand gestionarea informatiilor si conservarea spatiului de stocare. Proiectate pentru orice mediu exterior, ecranele din seria OHF suporta temperaturi de la -30 oC la +50 oC, performanta nefiind afectata. Cei care interactioneaza cu aceste ecrane beneficiaza de experienta oferita de un ecran cu luminozitate de 2.500 de niti si o rata de contrast 5.000:1 care asigura claritatea imaginilor in orice moment al zilei.

Video Wall cu rama ingusta

Ideale pentru a fi utilizate in interioul magazinelor, birouri sau pentru aplicatii destinate publicului larg, video wall-urile Samsung, seria UHF cu rame inguste (1.7 mm distanta intre ecrane) imbina gama avansata de culori cu beneficiile ecranelor de mari dimensiuni pentru a oferi imagini clare si o calitate uniforma. Designul ultra-slim mentine atentia publicului pe continutul afisat, nu pe ecran in sine. Echipate cu aceleasi componente durabile si performante precum modelele precedente, video wall-urile UHF-E reprezinta o alternativa capabila de a livra continut fara intrerupere in spatiile interioare.

Afisaje LED cu Pixel-Pitch

Proiectate pentru medii corporate si retail, ecranele de tip indoor Samsung SMART LED ofera continut atragator la un cost redus de achizitie. Aceste ecrane sunt alcatuite din diode de calitate superioara si compozitie pixel pitch customizabila (intre 1.5 la 2.5 mm) ce ofera o vizibilitate perfecta, necesara pentru asatisface nevoile operationale specifice sau de branding ale utilizatorilor. Combinat cu elemente de design care produc acelasi contrast puternic, o calitate impresionanta a redarii imaginilor si consistenta la care se asteapta spectatorii de la ultimele televizoare Samsung, produsele cu afisaj LED ies in evidenta in orice spatiu aglomerat.