Televizoare

LG a lansat in Romania noua gama de televizoare OLED

LG OLED 2016

LG a anuntat disponibilitatea in Romania a gamei de televizoare OLED cu rezolutie 4K si cea mai noua tehnologie HDR (high dynamic range).Noua gama include modelul LG SIGNATURE OLED TV G6, care a castigat premiul CES 2016 pentru cea mai buna inovatie, alaturi de modelele avansate OLED 4K cu ecran plat si ecran curbat, din seriile E6, C6 si B6.

Intreaga gama de televizoare LG OLED ofera o calitate exceptionala a imaginii si incorporeaza cea mai avansata tehnologie OLED: nuante perfecte de negru, o luminozitate imbunatatita, culori mai puternice, dar si un design inovativ. Fiecare model este dotat complet pentru a oferi imagini in format HDR care par a prinde viata prin sustinerea Dolby Vision si UHD10, prin certificarea “Ultra HD Premium” de catre UHD Alliance. Toate modelele de televizoare au integrat sistemul webOS 3.0, cea mai recenta actualizare a platformei LG Smart TV.

“Prin noua gama de televizoare OLED pe care o aducem pe piata din Romania, vom oferi consumatorilor o noua experienta de vizionare si noi moduri de a se bucura de divertisment acasa. Prin eforturile sustinute ale companiei noastre de a imbunatati permanent tehnologiile incorporate, credem ca noua gama va consolida pozitia LG pe acest segment si va deveni o referinta pentru imagini redate cat mai real, un design elegant si functii inteligente in acelasi timp,” a declarat Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania.

Design-ul inovativ ‘picture-on-glass’ se incadreaza in decorul oricarei locuinte

Televizorul OLED LG SIGNATURE si televizorul OLED seria E6 sunt primele modele de televizoare LG care incorporeaza noul design LG picture-on-glass, cu modelul SIGNATURE care se remarca printr-un panou OLED extrem de subtire, de 2,57 mm, cu partea din spate din sticla transparenta. Televizorul este la fel de subtire ca patru carti de credit impreunate. Cu circuitele TV repozitionate in stand, panoul subtire de sticla este o opera de arta in sine – fie ca este inchis sau deschis. Acesta ofera un design sofisticat oricarei locuinte.

Alaturi de modelele OLED LG SIGNATURE si E6, televizoarele LG OLED 4K seria C6 si E6 incorporeaza design-ul Blade Slim, iar impreuna cu ecranul Full Cinema permit o experienta de vizionare uimitor de captivanta.

LG OLED TV cu Dual HDR ofera imagini cat mai reale si o dimensiune mai profunda

Noua gama de televizoare LG OLED, inclusiv LG SIGNATURE, ofera o experienta HDR cu imagini cat mai reale, cu o profunzime mai mare si culori mai vibrante. Toate modelele de televizoare LG OLED sunt compatibile cu formatele HDR standard impuse de cei mai importanti jucatori de pe piata transmisiunilor, studiouri de film si producatori de electronice.

Intreaga gama de televizoare LG OLED 2016 include formatul HDR 10, cu certificarea Ultra HD Premium de catre UHD Alliance, iar fiecare model are integrata si tehnologia Dolby Vision pentru o mai buna experienta HDR.

Continutul Dolby Vision ofera o precizie superioara a culorilor si foloseste metadata dinamica pentru a ajusta culoarea, contrastul si lumina pentru fiecare imagine. Unul dintre cele mai importante aspecte este tehnologia de cartografiere a sistemului Dolby Vision care va asigura un continut optimizat pentru specificatiile televizorului in loc sa foloseasca o abordare unica a dimensiunii.

Dolby Vision HDR este deja formatul preferat de regizori si de producatori, impreuna cu sapte dintre cele mai importante studiouri din lume care sustin crearea de filme Dolby Vision in cinematografe, iar multi furnizori il recomanda ca fiind formatul preferat si pentru acasa.

Pe langa compatibilitate, televizoarele LG OLED ofera o experienta HDR nuantata, cu o profunzime mai mare, cu un negru mai intens, dar si colori mai luminoase.

Negrul profund si culorile vii ale televizoarelor LG OLED ofera o imagine perfecta

Unicitatea televizoarelor LG OLED fata de alte tehnologii TV este data de abilitatea fiecarui pixel de a se aprinde sau de a se stinge independent. Ca rezultat, televizoarele LG OLED afiseaza culori vibrante si umbre detaliate, chiar si atunci cand apar obiecte luminoase care se afla langa spatiile intunecate.

Negrul foarte puternic al imaginii televizoarelor LG OLED ajuta la redarea celorlalte culori, facandu-le mai vibrante, fara light noise care poate aparea la alte televizoare LCD. De asemenea, tehnologia LG ULTRA Luminance mareste contrastul dintre zonele luminoase si cele intunecate, pentru a oferi imagini HDR vii si puternice, in timp ce tehnologia Contrast Maximizer ofera mai multa adancime si contrast, separand obiectele de fundal.

Cu o putere de procesare de 10 biti, televizoarele LG OLED pot reda peste un miliard de culori pentru a intra in cele mai fine detalii de culori si gradatie. In plus, prin sustinerea din partea BT.2020, urmatoarea generatie pentru standardul de emitere, distributie si rata imbunatatita de reproducere a culorilor, nu este de mirare ca toti regizorii castigatori ai Premiului Oscar recunosc puterea si calitatea televizoarelor LG OLED. Nimic nu se poate compara cu televizoarele LG OLED cand vine vorba de a reda cu acuratete intentia cinematografica originala.

Incredibilul sistem de sunet al televizoarelor LG OLED intr-un corp ultra-subtire

Dezvoltat in parteneriat cu producatorul de sisteme audio de top Harman/Kardon, televizoarele LG OLED dispun de un sound bar dispus in partea frontala. Intrucat acesta este indreptat inspre fata si nu in jos, cum se intampla in cazul celor mai multe televizoare subtiri, utilizatorii vor asculta un sunet clar si detaliat, fara nici o distorsiune sau reflexie. Sistemul sound bar este echipat cu woof-ere suplimentare pentru a mari puterea difuzoarelor, dispunand astfel de un avantaj major fata de alte televizoare subtiri. Televizoarele LG OLED au integrate un sistem de boxe care se pot misca si functiona ca un stand, permitand in acelasi timp ca televizorul sa fie montat pe perete.

Gama de televizoare LG OLED din 2016 include patru serii (B6, C6, E6 si LG SIGNATURE G6) cu opt modele cu diagonale de 55, 65 si 77 de inch, care includ atat modele cu ecrane plate, cat si curbate. Modelele din gama sunt deja disponibile sau vor ajunge in perioada imediat urmatoare in toate marile retele electro-IT din Romania, la preturi intre 10999 si 34999 lei.