UE Boom 2
Alte gadgeturi

Boxele portabile Ultimate Ears pot fi acum controlate prin comanda vocala

UE Boom 2Incepand de astazi Ultimate Ears invita audiofilii sa utilizeze comenzile vocale de pe dispozitivele mobile (Siri si Google Now) pentru controlul boxelor UE BOOM 2 si UE MEGABOOM.Iubitorii muzicii nu trebuie decat sa-si foloseasca vocea pentru a avea acces la muzica lor si a se conecta la boxele UE prin intermediul Siri si Google Now. Cea mai noua caracteristica push-to-talk ofera si mai mult confort in utilizarea dispozitivelor UE.

De pe cea mai abrupta stanca si pana in cea mai adanca pestera, boxele Ultimate Ears sunt concepute sa fie alaturi de utilizatorii sai oriunde, oricand. Boxele au primit certificare IPX7 pentru rezistenta la apa; sunt extrem de robuste si ofera un sunet surround de 360 de grade incredibil. Aceasta ultima integrare creste numarul posibilitatilor pe care utilizatorii le pot alege atunci cand isi doresc sa ia muzica preferata cu ei si cat de usor o pot accesa.

“Iubitorii de muzica pot asculta si schimba melodiile preferate stand in mijlocul unei piscine sau, de ce nu, atunci cand fac sarituri de pe stanci cu boxa UE in mana. Indiferent de cat de uda, murdara sau de dificila este situatia, prin intermediul integrarii Siri si Google Now utilizatorii nu mai trebuie sa isi ia telefoanele in mana si faca pe DJ-ii pentru a controla boxele UE BOOM 2 si UE MEGABOOM” a declarat Charlotte Johs, general manager al Ultimate Ears.

Zilele in care utilizatorii erau nevoiti sa foloseasca telefoanele pentru a cauta melodiile preferate au apus demult multumita comenzii vocale ce ofera acces la melodii in doar cateva secunde. Printr-o simpla apasare a butonului Bluetooth si o scurta confirmare vocala, utilizatorii pot da startul petrecerii fara sa piarda vreun moment.

Aplicatiile Siri si Google Now sunt disponibile gratuit pentru boxele UE BOOM 2 si UE MEGABOOM prin intermediul aplicatiilor dedicate UE BOOM si UE MEGABOOM, disponibile atat pe sistemul de operare Android, cat si iOS.