Alte gadgeturi

Synology lanseaza DiskStation DS416play

DS416play

Synology a anuntat disponibilitatea modelului DiskStation DS416play, un NAS cu 4 bay-uri orientat catre segmentul consumer.Noul echipament vine dotat cu un procesor dual-core de 1.6 GHz, cu posibilitatea de crestere a frecventei pana la un maxim de 2.48 GHz. Este un server multimedia si un mediu de stocare ideal, atat pentru utilizatorul de acasa cat si pentru profesionistul din domeniul creative, ce vrea sa aiba acces rapid si usor la toata libraria sa digitala de imagini si filme.

“Datorita performantelor sale imbunatatite, DS416play iti va permite sa realizei mai multe task-uri pe zi,” a declarat Jason Fan, product manager Synology Inc. “Pachetele software de tip add-on permit utilizatorului sa organizeze si sa acceseze fisierele cu usurinta, extinzand capabilitatile NAS-ului dincolo de scopul sau principal, acela de a stoca date. “

Decodare video 4K si conversie rapida a fisierelor video

DiskStation DS416play 4k

DS416play ofera pasionatilor de filme o decodare video 4K Ultra HD single channel sau 1080p full HD triple channel, ce permite conversia rapida a fisierelor video pentru a putea fi redate pe orice dispozitiv. Astfel, DS416play suporta o varietate mare de formate, simplificand streaming-ul filmelor favorite de pe NAS pe Apple TV, dispozitive DLNA, tablete, telefoane mobile si PC-uri.

DiskStation DS416play performanta

Fiind alimentat de un procesor dual-core ce poate atinge o frecventa de 2.48 GHz, DS416play ofera performante superioare ce depasesc 225 MB/s la citire si 186 MB/s la scriere. Implementarea a doua placi de retea gigabit ofera garantia unei functionari continue a conexiunii la retea, chiar si la aparitia neasteptata a unei defectiuni LAN.

Synology DiskStation DS416play

DS416play suporta un maxim de 32TB, fiind destinatia ideala pentru stocarea librarilor mari de poze si filme.

Synology DiskStation cloud

DS416play ofera utilizatorilor sai acces la un serviciu cloud extins, in timp ce optinea Cloud Station permite sincronizarea fisierelor cu mai multe dispozitive, incluzand PC-uri windows, Mac si Linux, dispozitive IOS sau Android, precum si telefoane sau tablete cu Windows mobile.

DiskStation Manager

DS416play DiskManager

Ca si suport software, DS416play foloseste DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat si mai intuitiv sistem de operare pentru dispozitive NAS. Datorita gamei sale extinse de aplicatii, de la partajare de continut multimedia la backup, DSM reuseste sa satisfaca toate cerintele in materie de home entertainment, backup si file sharing. DS416play este disponibil in Romania prin IT Direct