F64 All-Inclusive
Stiri

F64 te trimite in vacanta all-inclusive vara aceasta!

F64 All-Inclusive

F64.ro lanseaza campania „F64 All-Inclusive“, valabila in perioada 8 – 21 iunie 2016. La finalul acesteia, castigatorul premiului cel mare se va bucura de o vacanta all-inclusive in valoare de 1.000 de euro, in orice destinatie isi doreste.

In plus, F64 a pregatit o multime de surprize si pentru urmatoarele locuri. Astfel, premiul al II-lea al campaniei este un aparat foto mirrorless, modelul Sony Alpha A6000. Cel de-al treilea premiu consta intr-un obiectiv all-around Sigma 18-300 mm. Sunt pregatite si 10 mentiuni – vouchere pentru print de fotografii la dimensiunea 10×15 la sediul F64 din bulevardul Unirii nr. 45.

Pentru aceasta campanie, F64 va lista si promotii speciale pentru echipamente de varf atat pentru fotografii profesionisti, cat si pentru cei care au facut din fotografie cea mai mare pasiune. Aparatele foto subacvatice de la Fujifilm beneficiaza de reduceri de 15%, iar cele pentru cardurile Lexar 1000X ajung pana la 30%. Totodata, oferta cuprinde si obiective all around cu 15% discount, in limita stocului disponibil, iar obiectivele Sony intra in campania de reduceri cu preturi cu pana la 15% mai mici

In cursa pentru marele premiu poate participa orice persoana pasionata de fotografie si care achizitioneaza, online sau offline in perioada campaniei, de o suma cel putin egala cu 100 de lei. Astfel, va fi inscris automat in tombola, avand sansa sa castige o vacanta de vis. Norocosul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat la finalul campaniei pe site, blog si retele sociale.

„F64 este un magazin care a pornit din pasiune pentru fotografie. Pentru multi, acest hobby devine stil de viata, meserie. La fel de pasionati i-am mai intalnit pe artistii si pe oamenii care calatoresc foarte mult. Este o senzatie incredibila de libertate pe care o traiesti atunci cand vizitezi o noua tara, un nou oras, o cultura diferita de a ta. Acum, pornim noua campanie si ne bucuram ca putem sa le oferim clientilor nostri ocazia de a se bucura de doua pasiuni frumoase in acelasi timp: sa calatoreasca intr-un loc nou si sa fotografieze tot ceea ce le atrage atentia“, Marian Alecsiu, cofondator F64.