Philips 258B6QUEB QHD
Monitoare

Philips 258B6QUEB vine cu suport de conectare USB tip C

Philips 258B6QUEB QHD

MMD a lansat primul monitor Philips ce dispune de o conectivitate USB de tip C, modelul 258B6QUEB QHD.Noul USB de tip C promite sa fie singura interfata de care utilizatorii vor avea nevoie pentru o usoara utilizare cu ajutorul unui singur cablu ce le va permite sa transfere date in siguranta la viteze foarte mari. Utilizatorii vor mai putea sa isi incarce dispozitivele, sa isi conecteze monitorul la telefon sau notebook si la diversele periferice atasate deja notebook-ului.

Programat pentru lansare in aceasta luna (iunie 2016), modelul 258B6QUEB QHD este primul monitor de la Philips cu conectivitate USB de tip C pe care MMD il lanseaza pe piata. Noul model este creat pentru a aduce un plus de putere si confort utilizatorilor, in special celor profesionisti care folosesc cele mai noi notebook-uri ce au nevoie sa se conecteze la un ecran de dimensiuni mai mari si de a beneficia de productivitatea oferita de noul conector USB.
Monitorul suporta o viteza de transfer de pana la 10 Gbps (sau 1,280 MB/s) prin intermediul Gen-2 USB 3.1 si de pana la 5 Gbps prin Gen-1 USB 3.0.

USB 3.1 este de douazeci de ori mai rapid decat USB 2.0; de exemplu, un film 4K poate fi transferat in mai putin de 60 de secunde. Profilul subtire al conectorului il face potrivit atat pentru dispozitivele ultra portabile cat si pentru notebook-uri. Orientarea mufei este reversibila acest lucru oferind si mai mult confort din punctul de vedere al acesibilitatii. De asemenea si alternativele video sunt variate, intrucat monitorul vine cu porturi HDMI, DisplayPort 1.2, DVI si VGA.

“In prezent eficienta conectivitatatii joaca un rol important in mentinerea productivitatii oamenilor. Astfel, suntem incantati sa oferim utilizatorilor acest nou monitor de 25 de inci, cu cea mai recenta si cea mai buna conectivitate USB de pe piata. Conexiunea USB de tip C permite utilizatorilor sa isi incarce notebook-urile prin intermediul monitorului, eliminand necesitatea cablurilor electrice suplimentare. Toate conexiunile – de date, alimentare si video trec printr-un singur cablu” a declarat Albert Ulfmann, product manager (monitoare) al Philips Europa din cadrul MMD.

Modul de conectare este doar unul dintr-o serie de motive pentru care monitorul QHD de 25 de inci este o alegere perfecta pentru profesionisti. In afara de conectivitatea mentionata acesta are multe din caracteristicile remarcabile ce au construit reputatia solida de pe piata a brandului Philips: SmartErgoBase, ce permite utilizatorilor inclinarea, rotirea si ridicarea ecranului pentru obtinerea unei pozitii cat se poate de buna – ideal pentru mentinerea sanatatii la locul de munca. De asemenea, stativul ascunde cablurile fara sa le lase sa se desfasoare intr-un mod dezordonat pe birou. Rama foarte ingusta a monitorului ofera un aspect de tot unitar, oferind un spatiu mai mare pentru zona de vizualizare si generand o mai mica distragere a atentiei. Design-ul robust, precum si faptul ca 65% din materialul de plastic utilizat este reciclat, face din modelul 258B6QUEB QHD o alegere excelenta pentru o productivitate eco-friendly.

Noul model Philips 258B6QUEB QHD va fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna iunie la un pret de – 1.799 lei.