Imprimante si scannere

HP DeskJet 3720 este cea mai mica imprimanta AIO din lume

DeskJet 3700

HP a lansat cea mai noua generatie de imprimante DeskJet All-in-One (AiO), echipamente ideale pentru consumatorii care pun accent pe design si sunt mereu conectati la Internet.

Creat pentru tinerii care doresc sa printeze direct de pe Facebook sau Instagram, imprimanta regandita HP DeskJet 3720 are doar jumatate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneala All-in-One din clasa sa, combinand capacitatile de imprimare fiabila, scanare si copiere cu usurinta de conectare la dispozitive mobile.

Numita recent de catre revista TIME unul dintre „Cele mai influente 50 de gadgeturi din toate timpurile”, noua imprimanta redesenata DeskJet nu doar optimizeaza spatiul de depozitare, ci il si energizeaza cu nuante vii de albastru marin si gri bazalt. Mai multe culori vor fi disponibile ulterior.

„Consumatorii isi doresc dispozitive wireless si la dimensiuni mici, care sa se potriveasca cu stilul lor de viata dinamic si care sa ii ajute sa ramana conectati, sa socializeze si sa fie productivi oriunde ar fi”, declara Sue Richards, Manager General si Vice Presedinte al HP Consumer Printing. „Noile produse HP DeskJet reinventeaza experienta traditionala de printare cu un design atractiv si conectivitate mobila intuitiva, asigurand un proces de imprimare facil de la aproape orice dispozitiv mobil sau din orice retea de socializare”.

In plus, HP ofera clientilor din intreaga lume cel mai mare portofoliu de solutii de imprimare digitala, de la cea mai mica imprimanta din lume la cele mai mari prese digitale din lume, permitand orice format de printare, de la fotografii si documente pana la ambalaje, bannere si planuri de constructii. In aceasta saptamana, la Targul International Drupa 2016, compania HP Inc. expune peste 50 de solutii de imprimare digitala, care evidentiaza inovatia, viteza si performanta imprimarilor digitale.

Imprimare facila de pe dispozitive mobile

Instalarea si imprimarea directa de pe un smartphone sau o tableta se face mai simplu ca oricand prin aplicatia pentru sisteme de operare mobile HP All-in-One. Aplicatia gratuita ofera utilizatorilor printare, copiere si scanare wireless de pe majoritatea smartphone-urilor si tabletelor cu sisteme de operare iOS, Android si Windows. Utilizand Wi-Fi Direct, clientii pot imprima instant de pe dispozitivul lor mobil chiar si fara conexiune la Internet.

Consumatorii pot imprima, partaja si edita fotografiile de pe Facebook, Instagram sau Flickr ori direct din galeria proprie a telefonului cu aplicatia gratuita HP Social Media Snapshots. De asemenea, HP a creat hartie foto autocolanta tip sticker de format 10 x 13 cm, adaptata special pentru aplicatia HP Social Media Snapshots, care este perfecta pentru decorarea unui perete, dulap, frigider sau pentru a face surprize celor dragi.

Noua si colorata imprimanta DeskJet 3720 va fi disponibila incepand cu luna septembrie la partenerii HP autorizati din intreaga tara, la preturi incepand de la 299 lei.