Laptopuri

Dell lanseaza Inspiron 7000 – primul dispozitiv 2-in-1 de 17 inci

Dell Inspiron 17
In cadrul Computex 2016, cel mai mare targ comercial din Asia, Dell a lansat o noua linie de produse Inspiron 2-in-1.

Printre noile dispozitive se numara Inspiron 17 7000 2-in-1, primul laptop 2-in-1 de 17 inci din lume.Noile produse care se adauga liniei premiante de produse Dell sunt special proiectate pentru a furniza performante solide cu o multitudine de optiuni in masura sa satisfaca necesitatile utilizatorilor. Noua linie de produse Inspiron 2-in-1 din 2016, complet reinnoita, aduce o utilitate in plus fiecarui tip de utilizator, indiferent ca e vorba de seria premium 7000, seria mainstream 5000 sau seria de nivel entry 3000. Aceste dispozitive noi sunt disponibile impreuna cu o paleta larga de optiuni de procesare si caracteristici configurabile, ceea ce permite elevilor, familiilor si utilizatorilor care sunt in cautare de valoare sa interactioneze, sa invete si sa dobandeasca mai mult.

“Cu noua noastra linie Inspiron 2-in-1, clientii pot lucra de oriunde vor si se pot juca atunci cand doresc”, a declarat Ray Wah, vicepresedinte, Dell Consumer Product Marketing. “Orice si-ar imagina o persoana sau ar dori sa creeze, poate acum sa obtina folosind laptop-ul 2-in-1, proiectat pentru a raspunde cel mai bine nevoilor personale ale utilizatorilor. Compania Dell este onorata sa poata ajuta prin intermediul tehnologiei inovatoare la transpunerea creatiilor dumneavoastra in realitate. Clientii nostri ne inspira, iar noi continuam sa inovam pentru ei.”

Inspiron 7000 2-in-1: Primul laptop 2-in-1 de 17 inci din lume

Laptopul Inspiron 7000 2-in-1 de 17 inci dispune de un excelent design din aluminiu si integreaza performante de varf –optiuni de procesor rapid Intel Core de generatie 6, cu ajutorul carora se pot creste vitezele de executie ale sarcinilor cotidiene. O balama versatila cu deplasare pe 360 de grade permite folosirea dispozitivului in patru moduri diferite, in functie de mediul dorit de utilizator: mod laptop pentru scrierea unui document, mod cort pentru lucrul la o prezentare, mod stand pentru filme sau mod tableta pentru conectare pe retele sociale. Seria de produse 7000 include in mod standard caracteristici de varf de gama, cum ar fi ecranul cu unghi larg de vizualizare si rezolutie FHD, tastatura luminata din spate pentru scriere in medii cu lumina slaba si camera video in infrarosu care functioneaza cu Windows Hello pentru a permite utilizatorilor sa se conecteze doar prin privire. Touchpad-ul cu precizie standard ofera o recunoastere precisa a gesturilor si indicatiilor, software-ul audio Waves MaxxAudio Pro imbunatateste experienta multimedia, iar conectivitatea wireless 802.11ac ofera viteze si plaje de navigare mai mari pentru navigare mai buna pe net, streaming video si video chat.

Seria Inspiron 7000 2-in-1 foloseste adaptorul optional USB Type C de la Dell, care dispune de porturi pentru ecrane HDMI si VGA, conexiune Ethernet si un port USB 3.0 la care se pot conecta hard disk-uri externe, imprimante si scanere. Accesoriile Dell Power Companions se pot conecta la portul USB Type C, astfel adaugand pana la 5 ore de viata bateriei.

Inspiron 11 3000

Inspiron 11 3000 2-in-1: Dispozitivul perfect pentru intreaga familie si pentru elevi

Acest model 2-in-1 de 11 inci combina performanta unui laptop cu comoditatea unei tablete in cadrul unui design ultraportabil accesibil, care il face usor de transportat oriunde. Dispozitivul ofera o gama bogata de caracteristici ambalate intr-un design placut si colorat, usor de folosit si construit pentru utilizare indelungata. Include cele mai noi procesoare de la Intel, care furnizeaza performante de viteza pentru navigarea web, scrierea unui document, editarea de materiale video sau conversatii web. Ecranul cu rezolutie HD (1366×768) ofera o imagine contrastanta si stralucitoare si este usor de pozitionat pentru vizionare optima. Portul USB 3.0 al laptopului si cititorul de card Micro SD transforma gestionarea bibliotecii de fisiere digitale ale utilizatorului intr-o placere.

Dell Inspiron 13

Laptopuri Inspiron 5000 2-in-1: Caracteristici bogate, optiuni puternice

Aceste dispozitive Inspiron 5000 2–in-1 se bucura de un design nou si elegant, precum si de un ecran cu rezolutie FHD si unghi larg. Dispun de o gama excelenta de caracteristici si de optiuni usor de utilizat. Optiunea de camera in infrarosu functioneaza prin sistemul de recunoastere faciala Windows Hello, astfel incat utilizatorii sa se poata conecta usor prin privire, iar optiunea de tastatura luminata din spate face mai placut lucrul in medii slab luminate. SSD-urile disponibile confera viata mai lunga bateriei, responsivitate mai rapida si rezistenta imbunatatita la soc prin comparatie cu discurile rotative HDD conventionale. Dimensiunile compacte ale modelelor 2-in-1 de 13 inci si masa redusa fac aceste dispozitive ideale pentru drumurile de zi cu zi, in vreme ce dispozitivele 2-in-1 de 15 inci dispun de un spatiu de ecran cu 40% mai mare decat cele de 13 inci, fapt care le face potrivite pentru lucrul la proiecte multiple impreuna cu prietenii si familia. Produsele Inspiron 5000 2-in-1 incep de la o greutate de 1,62 kg cu ecran FHD pentru 13 inci, 2,08 kg pentru 15 inci (3) cu ecran FHD (1920×1080) True-life LED-Backlit Touch Display si pana la 16 GB de memorie DDR4 dual channel – perfect pentru utilizatorii multi-task care mentin deschise mai multe aplicatii, efectuand permutari intre acestea.

Inspiron 5000 15 & 17: Design deosebit in culori stralucitoare

Noua serie de laptopuri Inspiron 5000 de 15 si 17 inci reprezinta o serie de masini cu un design unic, versatile, care sunt dotate cu un sir intreg de optiuni de procesare pentru performante de rapiditate si responsivitate. Dotate cu ecrane excelente, dispozitivele sunt perfecte pentru familiile care folosesc un PC in comun si pentru consumatorii interesati de modalitati personale de utilizare, cum ar fi entertainment-ul. Camera video in infrarosu optionala (disponibila pentru modelul FHD touch Intel/AMD de 15 inci) cu caracteristica Windows Hello permite utilizatorilor sa se conecteze prin privire, fapt care confera securitate si comoditate sporite. In scopuri de scalabilitate si stocare, se pot adauga un drive optic DVD si un writer Blu-ray optional, acestea fiind ideale pentru crearea unei arhive de fotografii, materiale video si date. Beneficiind de un stil exceptional si atractiv, cu o finalizare plina de culoare si eleganta, aceasta serie de dispozitive permite consumatorilor sa aleaga dintre mai multe culori stralucitoare, printre care se numara si cele care vor aparea in scurt timp pe piata, Midnight Blue, Bali Blue si Tango Red.

Noua serie de produse Inspiron 2-in-1 si laptopuri reprezinta cel mai nou exemplu din lunga istorie Dell de axare pe inovatie si satisfactia clientului. Anterior in cadrul acestui an, cu ocazia Consumer Electronics Show, Dell a primit mai mult de 45 de premii pentru o gama de produse si solutii inovatoare. In fiecare an, la Computex, sunt selectate cele mai bine proiectate produse pentru prestigioasele premii de design d&i/iF, iar in acest an Dell a castigat cinci premii pentru sistemele sale de procesare date, ecrane, produse de retea si comunicatii, si monitoare medicale. Premiile recunosc excelenta in design si reprezinta unul dintre punctele de mare atractie ale evenimentului Computex.

Sistemele Inspiron lansate la Computex dovedesc ca exista inca un mare spatiu disponibil pentru inovare atunci cand vine vorba de design si performante ale PC-urilor. Pe langa satisfacerea nevoilor cotidiene de procesare date, aceste dispozitive usor de utilizat permit utilizatorilor sa obtina mai mult de la viata, oferindu-le o experienta bogata de entertainment multimedia cu ajutorul unor ecrane stralucitoare si a unor solutii audio performante. De asemenea, ele se pozitioneaza pe piata cu cel mai bun echilibru intre valoare & beneficii, ceea ce le face ideale pentru consumatorii care pun accent pe pret.

Inspiron 17 7000 2-in-1, Inspiron 13 & 15 5000 2-in-1 si Inspiron 11 3000 2-in-1 vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iulie in timp ce Inspiron 15 & 17 5000 vor fi disponibile ulterior in cursul acestui an, prin partenerii autorizati Dell.