Tutoriale & Sfaturi

Gadgeturi esentiale pe care ar trebui sa le ai in vacanta

gadgeturi-vacanta

Vitacom Electronics contureaza o lista de gadgeturi si accesorii foarte utile in vacanta.Sezonul a inceput, oficial, de la 1 mai, dar cele mai multe plecari sunt in perioada de vara. Si pentru ca vacanta sa fie cat mai buna, o investitie minima in accesorii si gadgeturi asigura relaxarea perfecta in sezonul estival.

Suntem in plina era digitala si tentatia de a capta cat mai multe imagini este uriasa, astfel ca este justificat un dispozitiv de stocare pentru iPhone sau un card de memorie pentru celelalte telefoane, care va menaja memoria telefonului si va pastra toate instantaneele si clipele frumoase din vacanta. Apoi, pentru ca bateria telefonului se poate transforma rapid din cel mai bun prieten in inamicul tehnologiei, exista solutiile care sa nu puna in pericol nevoia de conectare digitala permanenta, cum ar fi bateriile externe.

Nu trebuie sa lipseasca nici accesoriile vedeta, selfie stick-urile, care garanteaza imortalizarea oricarui moment important impreuna cu cei dragi. De asemenea, pentru a calatori cat mai light, este util si un cititor de carduri care se conecteaza direct la telefon sau tableta. Astfel, laptopul poate ramane acasa, dar fotografiile din camera foto ajung direct online pentru a le arata si celor ramasi acasa cum este in vacanta. Sau poate fi folosit pentru a sincroniza pozele in cloud, astfel incat sa nu depinda de un mediu fizic.

Acestea sunt pentru gadgeturile din buzunar, dar daca este implicata o masina in calatoriile de vacanta, atunci Jump Starter este indispensabil. Mai mult, are si lanterna incorporata in cazul in care problemele apar noaptea. In final, trusa masinii poate fi completata si cu o lanterna sau un dispozitiv de iluminare exterioara pentru acele momente cand picnicul se prelungeste pana noaptea sau cand statul pe plaja merge completat cu o lampa.