Stiri

PC Garage va fi prezent la Bucharest Technology Week

PC Garage Bucharest Tech Week

PC Garage in parteneriat cu Network One Distribution si DELL, va fi prezent la Bucharest Technology Week, evenimentul anului in cadrul caruia pot fi descoperite cele mai interesante inovatii tehnice ale momentului.Bucharest Technology Week se va desfasura in perioada 27 – 29 mai, in Piata „George Enescu“, si reuneste entuziasti din zona tech, care pot descoperi in cadrul acestuia noi tehnologii, inovatii in domeniu si proiecte interesante. Acesta este similar altor evenimente care, an de an, aduna mii de oameni in oras precum Londra, New York sau Berlin.

De-a lungul Bucharest Technology Week, magazinul le ofera pasionatilor de tehnologie ocazia de a descoperi cele mai recente sisteme de calcul, bazate pe cele mai puternice configuratii. Printre cele care se vor regasi la standul PC Garage, se numara si sistemul de realitate virtuala VR Duality, ale carui componente de top sunt placa video AMD Radeon Pro Duo si procesorul Intel Core i7 seria 6700K. AMD Radeon Pro Duo este cea mai performanta placa video, destinata atat jucatorilor entuziasti, cat si profesionistilor.

Totodata, vor fi expuse si cateva scaune de gaming, dar si laptopuri de top, cum ar fi Alienware 13 Base, ale caror configuratii pot duce jocurile la detalii maxime. Dar surprizele nu se opresc aici, deoarece PC Garage organizeaza si o tombola, iar norocosul castigator va pleca acasa cu un super premiu: un Ultrabook Dell XPS 15.