Olympus TG-Tracker
Foto si Video

Olympus TG-Tracker o camera de actiune intr-o carcasa rezistenta

Olympus TG-Tracker

Olympus a anuntat camera de actiune super-rezistenta Olympus TG-Tracker care inregistreaza coordonatele traseului pentru a te ajuta la îmbunatatirea performantei. La zece ani dupa ce Olympus a integrat pentru prima data inalta expertiza imagistica intr-o carcasa super-rezistenta, TG-Tracker duce pe noi culmi si adancimi conceptul de camera de actiune universala, cu inregistrarea coordonatelor.

TG-Tracker dispune de un grip detasabil, obiectiv ultra-panoramic, stabilizator de imagine pe 5 axe si un monitor LCD rabatabil, pentru incadrarea si fotografierea cu usurinta a imaginilor clare, fara trepied, in conditii dificile. Utilizarea camerei nu se limiteaza la montarea acesteia pe echipament. Datorita noului sistem complet de inregistrare a coordonatelor traseului integrat de TG-Tracker, rezultatul este o experienta mai captivanta, un mod mai distractiv de a retrai si impartasi momentele extreme, precum scufundarea, sariturile de kite surfing sau lupta cu apele repezi intr-o canoe.

Folosind aplicatia gratuita Olympus Image Track Ver 2.0, utilizatorii pot viziona experientele impreuna cu toate informatiile de care este nevoie pentru a percepe si mai bine dificultatea provocarii: altitudine sau adancime, temperatura aerului sau a apei, geo-locatie si directie, sau viteza de deplasare. Noua camera TG-Tracker este compatibila cu multe tipuri de monturi dedicate echipamentelor sportive sau activitatilor in aer liber (adaptor furnizat).

TG-Tracker va fi disponibil la vanzare din luna iulie 2016.