EVO Plus 256GB microSD
Foto si Video

Samsung lanseaza cardurile MicroSD EVO Plus de 256GB

EVO Plus 256GB microSD

Samsung a lansat un nou card de memorie, cardul microSD EVO Plus cu o capacitate de 256GB.Modelul EVO Plus de 256GB ofera cea mai mare capacitate de stocare pentru un card microSD din clasa sa, cu viteze de scriere si citire de peste 90MB/s, fiind perfect atat pentru smartphone-urile si tabletele premium, cat si pentru camere video 360, camere de actiune si drone. Cu ajutorul cardului se pot inregistra pana la 12 ore de video 4K UHD sau 33 ore de video Full HD pe dispozitive mobile sau pe camere video de actiune, fara sa fie necesara incarcarea sau schimbarea cardului de memorie. Cu alte cuvinte, utilizatorii se pot bucura de experienta filmarii sau a fotografierii fara sa isi faca griji pentru epuizarea memoriei.

EVO Plus 256GB seteaza un nou etalon de capacitate si performanta pentru cardurile microSD datorita tehnologiei avansate V-NAND de la Samsung, oferind viteze de citire de pana la 95MB/s si de scriere de pana la 90MB/s. Acest nivel de performanta le va oferi utilizatorilor o experienta de utilizare confortabila pentru stocarea fotografiilor la rezolutie mare si a continutului video 4K inregistrat, cat si al continutului grafic multimedia de tip realitate virtuala (VR) si jocuri.

„Odata cu tendinta consumatorilor de a se orienta spre dispozitive mobile foarte performante, cu necesar mare de stocare, noul nostru card microSD de 256GB, dezvoltat cu tehnologia V-NAND, ne permite sa le oferim utilizatorilor cardurile de memorie pe care si le doreau,” a declarat Un-Soo Kim, Vicepresedinte senior Brand Product Marketing, Memory Business, Samsung Electronics. „Cardul microSD EVO Plus de 256GB le va oferi utilizatorilor o capacitate mare de stocare si viteze rapide de scriere si citire. Suntem entuziasmati sa le oferim clientilor confort in utilizare si o experienta multimedia placuta atunci cand acceseaza, salveaza sau impartasesc continutul creat.”

Cardul microSD EVO Plus de 256GB ofera protectie avansata, capacitatate mare de stocare si performanta de lunga durata, necesare pentru a pune in valoare dispozitivele electronice de astazi, facandu-l un accesoriu ideal pentru smartphone-urile si tabletele cu slot microSD, chiar si in conditii extreme.