Media-Galaxy-Black-Friday-de-primavara
Stiri

Media Galaxy aduce Black Friday de Primavara

Media-Galaxy-Black-Friday-de-primavara

Media Galaxy aduce clientilor oferte speciale in cadrul campaniei Black Friday de Primavara. Astfel, in perioada 12 – 17 mai, retailerul suprinde cu reduceri de pana la 70% la toate categoriile de produse.Promotia se desfasoara atat in reteaua de magazine Media Galaxy, cat si pe platforma www.mediagalaxy.ro.

“Campania Black Friday de Primavara reprezinta inca o oportunitate de a ne apropria de clientii nostri, punand la dispozitia lor cele mai avantajoase oferte imediat ce le avem disponibile, fara a astepta o anumita perioada a promotiilor. Scopul nostru este sa le permitem acestora sa isi achizitioneze produsele preferate oricand au nevoie, la preturi foarte bune. Dorim sa le asiguram astfel accesul constant la cele mai moderne, performante si inovatoare produse, iar acest lucru reprezinta premisa de la care pornim si in aceasta campanie, devenita deja traditionala, Black Friday de Primavara.”, spune Carmen Capitanescu, Marketing Director Media Galaxy.

Pe perioada celor cinci zile, clientii se pot bucura de preturi promotionale, online si offline, la mii de articole. Oferta include discounturi la toate categoriile de produse, precum:

• LED ULTRA HD 4K SMART, diagonala 140 cm. la pretul de 2.999 lei
• CAMERA FOTO LUMIX la pretul de 999 lei
• ULTRABOOK KIRA10J la pretul de 2.999 lei
• SISTEM ALL IN ONE la pretul de 2.499 lei
• MASINA DE SPALAT clasa A++ la pretul de 849 lei (pret Buy Back)
• COMBINA FRIGORIFICA, capacitate 315 litri la pretul de 2.499 lei
• GRILL ELECTRIC la pretul de 119 lei
• SCAUN PENTRU GAMING cu design ergonomic la pretul de 549 lei

Mai mult, in aceasta perioada, clientii beneficiaza de servicii financiare complete: Creditare Instant direct in magazin, 24 de rate fara dobanda pentru produsele de tip smartphone-uri, tablete, laptopuri si desktopuri, si pana la 24 de rate fara dobanda prin cardurile de cumparaturi ale bancilor partenere.

In cadrul campaniei, Media Galaxy promite o experienta omnichannel prin posibilitati multiple de achizitionare. Dezvoltarea omnichannel traduce nevoia de a fi oriunde si oricand se afla consumatorul si este sustinuta prin reteaua extinsa de magazine de dimensiuni mari si prin gama varianta disponibila in magazinul online. Astfel, alaturi de Media Galaxy, clientii au sansa de a experimenta ultimele tehnologii aparute, dar si de a afla care sunt urmatorii pasi spre evolutie pe care urmeaza sa ii faca tehnologia. Mai mult, serviciile de livrare in 24 de ore, garantia extinsa si posibilitatea de retur in 31 de zile completeaza experienta de cumparare.