Altex
Stiri

ALTEX deschide al doilea magazin in Tulcea

Altex

ALTEX anunta deschiderea celui de-al doilea magazin in Tulcea, in data de 12 mai 2016, ajungand astfel la o retea de 94 de magazine la nivel national.Amenajat pe o suprafata de 800 de metri patrati, acesta este situat pe strada Babadag, langa supermarket-ul Lidl, in locul fostului magazin Domo.

Cu ocazia lansarii, cumparatorii vor gasi o serie de oferte speciale in noul magazin ALTEX, printre care:
• Samsung LED Smart TV Full HD UE 32J5200, cu media player USB și Footbal Mode Basic la numai 1.099,9 lei (reducere 200 lei);
• Laptop ASUS X553SA-XX021D, cu procesor Intel Celeron N3050, 4GB, 500 GB, la numai 899,9 lei (reducere 200 lei)
• Mașina de spalat Beko, capacitate 6 kg și tehnologie AquaFusion, la numai 749,9 lei (reducere 300 lei)
Toate promotiile existente in magazin cu ocazia lansarii sunt valabile in perioada 12-17 mai, in limita stocului disponibil.
De asemenea, in aceeași perioada se desfașoara campania Black Friday de Primavara, in toate cele 94 de magazine ALTEX, clientii beneficiind și de alte oferte special pregatite cu aceasta ocazie.

„Ne bucuram sa observam o creștere a cererii pe piata locala pentru produsele electronice și electrocasnice, motiv pentru care imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim clientilor, punandu-le la dispozitie mai multe oportunitati de cumparare, oferte diverse și posibilitatea de a ajunge mai repede la magazinul dorit. Deschiderea celui de-al doilea magazin din Tulcea corespunde strategiei companiei noastre de a oferi consumatorilor experiente de cumparare imbunatatite, aducand valoare adaugata pentru clientii noștri prin solutii care sa raspunda cat mai bine realitatii de astazi”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX Romania.

In noul spatiu, clientii vor avea acces la serviciile post-vanzare oferite de catre companie, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate in maximum 31 de zile de la cumparare, service și garantie, solutii ce sunt oferite inclusiv foștilor clienti Domo.

De asemenea, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia in continuare de garantia „Cel mai mic pret din Romania!” in magazinele ALTEX, serviciu care evidentiaza preturile imbatabile oferite de catre retailer. Astfel, cei care vor gasi produsele din gama companiei la preturi mai mici la alti retaileri specializati, atat online cat și offline, vor primi de doua ori diferenta.