windows 10
Stiri

Oferta de actualizare gratuita pentru Windows 10 se apropie de final

windows 10

Dupa aproape un an de la lansare, Windows 10 ruleaza in prezent pe 300 de milioane de dispozitive active din intreaga lume.Dezvoltat in acord cu viziunea Microsoft de a crea o experienta de operare mai personala, mai naturala, mai mobila si mai sigura pentru fiecare client, industrie si companie, Windows 10 ofera experiente inovatoare care sunt in acelasi timp familiare, sigure, personale si productive.

Acasa, in scoli, in companiile mici sau mari, precum si in alte organizatii, oamenii adopta Windows 10 mai rapid ca niciodata, si utilizeaza Windows 10 mai mult ca oricand. Iata cateva exemple:

  • Peste 63 de miliarde de minute au fost petrecute pe Microsoft Edge numai in luna martie 2016, cu o crestere de 50% fata de trimestrul trecut. Disponibil exclusiv pe Windows 10, Microsoft Edge este browser-ul modern care ii ofera utilizatorului tot ce are nevoie.
  • Cortana, asistentul digital personal din Windows 10, a raspuns la peste 6 miliarde de intrebari de la lansare.
    Windows 10 este folosit ca platforma de gaming mai mult ca oricand, cu peste 9 miliarde de ore de joc pe Windows 10 de la lansare.
  • Aplicatiile preinstalate in Windows 10, incluzand Photos, Groove Music, si Movies &TV au milioane de utilizatori activi in fiecare luna, aplicatia Photos fiind utilizata de peste 144 de milioane de oameni.

In plus, Windows Store continua sa creasca zilnic cu noi aplicatii ale Platformei Universale Windows, cum ar fi Facebook, Instagram si Facebook Messenger, cu aplicatii actualizate UWP de la Vine, Hulu, Netflix si Twitter, precum si cu jocuri populare pentru computer, incluzand Rise of the Tomb Raider si Quantum Break.

Windows 10 se imbunatateste constant, pornind de la inovatiile livrate in noiembrie 2015, si continuand cu cele pregatite pentru actualizarea aniversara Windows 10 din vara aceasta. Desigur, orice client Windows 10 se poate bucura gratuit de aceste inovatii, ca parte integrata a Windows 10 – furnizat ca serviciu.

Avand in vedere ca cifrele de satisfactie ale utilizatorilor sunt mai mari decat in cazul oricarei alte versiuni Windows, intentia Microsoft este ca toata lumea sa se bucure de beneficiile Windows 10 – de mentionat e disponibilitatea unor noi dispozitive Windows 10 incredibile, la preturi accesibile. Pentru utilizatorii de Windows care nu au profitat inca de oferta de actualizare gratuita, acum este momentul.

Oferta de actualizare gratuita la Windows 10 a fost o premiera pentru Microsoft, ajutandu-i pe utilizatori sa-si actualizeze sistemul mai usor ca niciodata. Oferta se va incheia pe 29 iulie 2016 si dorim sa ne asiguram ca toti utilizatorii eligibili profita de oportunitatea de a trece la cea mai noua, mai buna si mai sigura versiune de Windows.

Dupa data de 29 iulie, Windows 10 va fi disponibil in continuare preinstalat pe dispozitivele noi sau in versiunea completa de Windows 10 Home, disponibila in magazine.