LG G5
Telefoane Mobile

Smartphone-ul modular LG G5 este disponibil in Romania

LG G5

LG anunta lansarea pe piata din Romania a smartphone-ului modular, LG G5, care va fi disponibil la toti operatorii si la retailerii electro-it incepand cu aceasta data.

Considerat “Cel mai bun smartphone nou de la MWC 2016” de catre GSMA Glomo Awards, cea mai titrata platforma pentru inovatie si excelenta din industrie, apreciat deja de consumatorii din alte piete globale unde a fost lansat, LG G5 este un smartphone cu adevarat de ultima generatie special creat pentru a oferi o experienta de utilizare mult mai buna si mai prietenoasa. In plus, LG G5 vine impreuna cu un set de accesorii inovatoare, mai multe dispozitive care pot transforma LG G5 intr-un aparat de fotografiat digital, un player Hi-Fi sau chiar mai mult.

„LG G5 a atras consumatorii din intreaga lume inca de la prezentarea din cadrul MWC 2016. Noul nostru smartphone a devenit deja foarte apreciat pentru noul design modular si functiile specifice care transforma experienta de utilizare. In plus, acesta vine impreuna cu un set de accesorii modulare. Ne bucuram ca aducem consumatorilor din Romania acest smartphone de top si suntem convinsi ca se vor bucura din plin de functiile avansate ale LG G5”, a declarat Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania.

Lansarea noului LG G5 pe piata locala este sustinuta de o campanie promotionala prin care fiecare consumator care va cumpara noul LG G5 va primi cadou un kit baterie portabila, iar primii 100 de consumatori vor primi un accesoriu premium, LG Cam Plus. Campania se va desfasura in perioada 28 aprilie – 30 iunie si este detaliata pe site-ul dedicat, www.lgpromo.ro .

Urmatoarele dispozitive asociate LG G5, denumite Prieteni, vor fi disponibile pe piata din Romania: LG Cam Plus, LG 360 Cam, LG 360 VR si LG Hi Fi Plus.

LG G5 CM

LG CAM Plus

LG CAM Plus este o camera versatila, care poate fi atasata prin fanta bateriei pentru a oferi o prindere confortabila si control convenabil ca in cazul unei camere individuale. LG CAM Plus are buton de power, inregistrare, zoom, display LED si maner confortabil. Acesta ofera, de asemenea, auto-focus intuitiv si blocarea expunerii, caracteristici gasite de obicei doar pe anumite camere foto digitale. Cand este atasata la LG G5, aceasta ofera o capacitate suplimentara de 1,200mAh a bateriei, pentru a permite folosirea ei o perioada mult mai indelungata.

LG G5 VR

LG 360 VR

LG 360 VR este un dispozitiv de realitate virtuala care poate fi conectat cu G5 printr-un cablu dedicat, pentru a simula o vizionare pe un TV de 130 inci la o distanta de 2 metri. Acesta are un design elegant si este pliabil, astfel incat utilizatorii il pot transporta cu usurinta si pot urmari continut VR oricand, oriunde. Spre deosebire de alte dispozitive VR, care necesita ca un smartphone sa fie introdus in dispozitiv, LG 360 VR are doar 118 g, reprezintand o treime din greutatea altor dispozitive VR, si are o rezolutie de 639 ppi. Dispozitivul este compatibil cu imaginile si clipurile video realizate la 360 grade cu ajutorul LG 360 CAM, precum si orice continut realizat pentru Google Cardboard.

LG G5 360cam

LG 360 CAM

LG 360 CAM este un aparat foto compact cu unghi de 360 de grade, cu doua camere de 13 MP cu unghi larg de 200 de grade, baterie 1,200mAh si memorie interna 4GB, care poate fi suplimentata de un card microSD. LG CAM 360 poate fi conectat cu usurinta la LG G5, permitand utilizatorilor sa creeze cu usurinta continut de 360 de grade. LG 360 poate realiza video in format 2K si canale de inregistrare de tip surround 5.1 cu trei microfoane, pentru a ajuta utilizatorii sa creeze continut de calitate de 360 de grade. Datorita parteneriatului cu Google, imaginile realizate cu 360 CAM pot fi incarcate pe Street View si YouTube 360, adaugand satisfactia de a share-ui continut creativ. Imaginile vor fi, de asemenea, disponibile pentru vizualizare pe LG 360 VR sau alte smartphone-uri sau dispozitive care suporta continut 360 de grade.

LG G5 HM

LG HiFi Plus

LG Hi-Fi Plus cu redare B&O Play este un player audio Hi-Fi DAC inovativ, portabil, dezvoltat in colaborare cu B&O Play pentru a satisface nevoile celor care cauta sa se bucure de o calitate a sunetului la cele mai inalte standarde. El poate fi atasat prin fanta bateriei pentru o experienta audio la calitate superioara B&O.

LG G5 este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta de utilizare aliniata stilului de viata contemporan, precum un procesor puternic, dar eficient, Qualcomm Snapdragon 820, care ofera functii avansate precum performanta pe 64 de biti, procesor grafic Adreno 530, DSP Hexagon cu consum redus de energie, precum si procesoare de semnal al imaginii Qualcomm Spectra™ 14-bit, proiectat pentru a oferi imagini de inalta rezolutie si calitate DSLR, dar si economie de energie.
LG G5 este echipat cu aptX HD, un codec imbunatatit care este compatibil cu sunet pe 24 de biti prin Bluetooth, livrand astfel un sunet bogat si clar printr-o conexiune fara fir si fara nici un fel de pierderi.

LG G5 dispune de Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru o incarcare extraordinar de rapida. Prin aplicarea unui algoritm inteligent, Quick Charge 3.0 este cu 27% mai rapid si cu 45 % mai eficient decat generatia precedenta.

LG G5 dispune de o viata a bateriei excelenta, datorita tehnologiei Low Power Location Estimation. Aceasta solutie imbunatateste eficienta bateriei cu pana la 41.9% prin imbunatatirea consumului de energie a aplicatiilor care folosesc serviciile de localizare.

Specificatii LG G5:

● Chipset: Procesor Qualcomm Snapdragon™ 820 Processor
● Ecran: 5,3 inci, Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 554ppi)
● Memorie: 4GB LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (pana la 2TB)
● Camera: Principala: Standard 16MP, Wide 8MP / Frontala: 8MP
● Baterie: 2,800mAh (detasabila)
● OS: Android 6.0 Marshmallow
● Dimensiuni: 149.4 x 73.9 x 7.7~8.6mm
● Greutate: 159g
● Retea: LTE / 3G / 2G
● Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Tip-C 2.0 (compatibil 3.0) / NFC / Bluetooth 4.2
● Culori: / Titan / Silver

Pe piata din Romania, LG G5 va fi disponibil la un pret incepand cu 3099 lei, la toti operatorii si la retailerii electro-it.