P8 Energy PRO
Telefoane Mobile

P8 Energy PRO vine cu extragarantie

P8 Energy PRO

Pe langa ochelarii de realitate virtuala Visual VR, flagship-ul Allview P8 Energy PRO le aduce cumparatorilor sai si un pachet complet de servicii de garantie.

Clientii Allview care achizitioneaza smartphone-ul P8 Energy PRO vor beneficia gratuit de Extragarantia care protejeaza dispozitivul timp de 3 ani, cu un an mai mult decat varianta standard.

In plus, in primii doi ani de la achizitie, clientii se vor bucura de servicii complete de garantie care presupun inclusiv inlocuirea oricarui subansamblu defectat din vina clientului, o singura data in perioada asigurata. Astfel, printre componentele care pot fi inlocuite gratuit o singura data in decurs de doi ani se numara si display-ul, placa de baza sau acumulatorul.

Mai mult, posesorii flagship-ului P8 Energy PRO vor avea prioritate la reparatii prin Service Expres Allview, care asigura solutionarea problemei reclamate in maximum 5 zile lucratoare.

Serviciile de mai sus vor fi disponibile la achizitia smartphone-ului P8 Energy PRO de la oricare dintre partenerii comerciali Allview. De aceleasi facilitati se vor bucura si cumparatorii care au ales dispozitivul la precomanda in magazinul online allview.ro.
Lansat in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, P8 Energy PRO se remarca prin acumulatorul generos de 5020mAh, display-ul AMOLED Full HD de 6 inch, senzor frontal de amprenta Easy Fingerprint, 3GB memorie RAM si 64GB memorie Flash. Camera principala a terminalului de 13MP poate surprinde fotografii de pana la 65MP gratie unui inovator algoritm de procesare.