Retro
Stiri

Cele mai multe gadget-uri vechi de gaming vin la Comic Con 2016

Retro

ESL Arena anunta organizarea Zonei Retro in cadrul Comic Con 2016, in perioada 27-29 mai, la Romexpo, Bucuresti.Aceasta este o zona deschisa ce combina conceptul de expozitie de dispozitive de gaming si cel de stand interactiv in care vizitatorii vor putea sa testeze gadget-urile expuse.

Zona Retro isi propune sa-i faca pe cei ce si-au inceput aventura in lumea jocurilor video in anii 90 sa rememoreze acele experiente in timpul, dar si dupa terminarea Comic Con-ului. Alaturi de acesti melancolici ai jocurilor video, ESL Arena invita pe toti cei ce nu au avut ocazia sa foloseasca aceste dispozitive vechi de gaming sa le testeze la fata locului.

ESL Arena doreste sa recreeze inceputurile gaming-ului din Romania, atat cu ajutorul celor care au trait acele vremuri, dar si al gameri-lor ce au in colectia personala multe dintre aceste gadget-uri.

Cei care inca mai detin dispozitive vechi de gaming ne pot ajuta sa aratam cum si cu ce se jucau romanii in anii 90, imprumutandu-ne aceste gadget-uri pentru o perioada scurta de timp. Mai mult decat atat, proprietarii dispozitivelor selectate pentru a fi expuse in cadrul Zonei Retro vor avea intrarea gratuita la Comic Con 2016, pe toata durata acesteia.

Pentru a da o si mai mare valoare sentimentala acestei Zone Retro, ii invitam pe toti cei ce doresc sa ne imprumute propriile dispozitive vechi de gaming, sa insoteasca pozele pe care ni le vor trimite cu o scurta poveste despre cum au ajuns in posesia dispozitivului respectiv sau o intamplare hazlie.

Asadar, cei care mai au inca pe acasa un Gameboy, Tetris, Sega, Nintendo, Commodore 64, Amiga, Pong, sau chiar calculatoare vechi ca HC-ul romanesc, ne pot trimite poze cu acestea, iar daca gadget-urile vor fi selectate pentru a fi expuse in cadrul Zonei Retro, proprietarii vor fi contactati. Nu este necesar ca aceste dispozitive sa fie functionale, dar este de preferat. De fapt, cu cat sunt intr-o stare mai buna cu atat dispozitivele vor avea sanse mai mari sa fie selectionate spre a fi expuse la Comic Con.

Toate dispozitivele de gaming ce vor fi imprumutate pentru Zona Retro vor returnate in aceeasi stare in care au fost depuse de catre proprietari, in data de 29 mai, incepand cu ora 16.00.

Incepand de astazi 25 aprilie si pana in data de 6 mai, cei ce doresc sa ne imprumute una sau mai multe dispozitive vechi de gaming, o vor putea face contactandu-ne la adresa de email eslarena.ro@eslgaming.com. Deasemenea, puteti posta poze cu dispozitivele ce credeti ca ar putea fi expuse in cadrul Zonei Retro si pe pagina de Facebook a ESL Romania.