Accesorii Telefoane Mobile

Romanii vor de Paste ochelari VR si ceasuri inteligente

Ceas-Inteligent-si-casa-VR

Ceasurile inteligente, ochelarii pentru realitate virtuala si camerele foto capabile sa filmeze 360 vor fi printre cele mai cautate gadget-uri in perioada Pastelui, estimeaza specialistii EuroGsm.Astfel, pentru aceasta perioada, compania estimeaza cresteri ale vanzarilor cu 30% mai mari decat in perioada Pastelui de anul trecut.

In anul 2015, interesul clientilor EuroGsm pentru achizitionarea de gadget-uri si accesorii a continuat sa creasca, fiind impulsionat inclusiv de ofertele speciale precum cele de Paste. Astfel, in aceeasi perioada a anului trecut, produsele ”erou” in magazinele EuroGsm au fost accesoriile din gama wearable (ceasurile si bratarile inteligente), dronele, boxele portabile si acumulatorii externi. Cu ocazia Pastelui 2015, cel mai vandut smartwatch in magazinele EuroGsm a fost Motorola Moto 360, iar compania estimeaza, pentru anul acesta, o dublare a cererii de produse din aceasta gama.

“Piata de gadget-uri si accesorii din Romania evolueaza de la un an la altul, in ton cu tendintele pietelor din afara. In acest context, consumatorii romani au devenit din ce in ce mai interesati de achizitionarea unor produse eficiente si, in acelasi timp, performante. EuroGsm a urmarit in fiecare an, cu atentie, comportamentul de consum al romanilor, adaptandu-si ofertele in raport cu cerintele clientilor. De aceea, preconizam ca produsele vedeta in perioada Pastelui vor ramane, cu siguranta, smartwatch-urile si ochelarii pentru realitatea virtuala care au aparut la inceputul lui 2016, precum si primele camere cu dispozitive ce permit filmarea la 360˚. Aceste tendinte ne ajuta sa estimam ca perioada Sarbatorilor de Paste va insemna o crestere cu minim 20% a vanzarilor fata de o perioada normala din an” a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.

Drona controlata de pe smartphone, ceasul inteligent sau acumulatorii externi, printre cadourile de Paste recomandate de EuroGsm

Pentru perioada pascala, ThePhoneGeeks, specialistii EuroGsm, vin in sprijinul clientilor cu o serie de idei si recomandari de cadouri – gadget-uri si acesorii ultra-performante si inovatoare.

Pentru domnii pasionati de tehnologie, echipa ThePhoneGeeks recomanda drept cadouri de Paste drona controlata de pe smartphone, ochelarii pentru realitatea virtuala, smartwatch-ul, sportwatch-ul sau sistemul audio performant. Dintre acestea, mini drona Rolling Spider reprezinta unul dintre cele mai apreciate gadget-uri din ultimii ani, fiind un device care poate fi controlat atat in interior, cat si in exterior si care poate fi actionat direct de pe smartphone.

Ochelarii pentru realitatea virtuala Samsung Gear VR, un gadget preferat de clientii EuroGsm si in anul anterior, este unul dintre cele mai spectaculoase produse. Acesta poate transpune consumatorul intr-o lume virtuala, fidela realitatii prin autenticitatea detaliilor. Utilizatorul poate descoperi si explora locuri indepartate, poate viziona filme sau naviga pe internet.

Un cadou pe placul barbatilor poate fi si sport watch-ul Vector Watch (ceasul inteligent pentru sustinerea activitatii sportive), un gadget romanesc destinat pasionatilor de sport si activitati outdoor, rezistent la apa, capabil sa monitorizeze activitatea fizica indiferent de sportul practicat – de la alergat si inot, pana la golf.

Pentru doamnele amatoare de tehnologie, echipa ThePhoneGeeks considera ca printre cele mai potrivite cadouri se numara smartwatch-ul, casca Bluetooth, bratara fitness sau acumulatorul extern.

Pentru sportivele amatoare, EuroGsm recomanda bratara fitness Forever SB-100 Active Line, dispozitiv care monitorizeaza intreaga activitate, de la incheietura mainii. Datele obtinute sunt disponibile prin conectarea bratarii la un smartphone prin aplicatia dedicata.

Un gadget ce imbina eficient utilul cu placutul este acumulatorul extern Trendz Mirror Vintage, produs care permite, pe langa incarcarea telefonului, si inlocuirea nelipsitei oglinde de geanta, fiind un device cu oglinda incorporata. Un cadou la fel de special pentru femei poate fi casca Bluetooth White Diamonds Swarovski, o casca wireless cu cristale Swarovski.