Echipa Stuck in Attick
Jocuri

Gibbous – A Cthulhu Adventure, peste 25.000 de dolari pe Kickstarter

Gibbous - A Cthulhu Adventure

Campania derulata pe Kickstarter pentru jocul „Gibbous – a Cthulhu Adventure” a reusit sa stranga peste 60 la suta din banii necesari pentru dezvoltarea completa a proiectului.Mai sunt 13 zile pana la finalizarea campaniei. Pana acum, peste 1.000 de persoane au sprijinit proiectul cu diferite sume de bani. Chiar ieri, o persoana din Marea Britanie a contribuit cu suma de 1.000 de dolari. Campania a inceput in 5 aprilie 2016 si se va termina in 5 mai 2016. Gibbous – a Cthulhu Adventure este creatia studioului muresean Stuck in Attic.

O neasteptata supriza este faptul ca cel mai consistent sprijin a a venit chiar din tara. Bucuresti este orasul cu cei mai multi sustinatori, urmat de Londra si Cluj Napoca, iar Romania, ca tara, e pe locul al doilea dupa S.U.A. Le multumim tuturor sustinatorilor nostri.

Ultimul update realizat poate fi vizualizat aici:

https://www.kickstarter.com/projects/777841902/gibbous-a-cthulhu-adventure/posts/1553815

O veti cunoaste pe Cami Cuibus, animator, artist, compozitor, una dintre persoanele din spatele a tot ceea ce inseamna Gibbous.

Jocul de aventura, horror-comic, a fost acceptat si in cea mai mare platforma de distributie digitala de jocuri pentru PC, si anume Steam. De asemenea, a primit recenzii foarte bune pe site-urile de profil si in presa, atat din tara, cat si din strainatate. Cateva dintre aparitii:
Examiner.com
Adventure-treff.de
GamingOnLinux.com
Gameskinny.com
ro.ign.com
wall-street.ro
Blogjob.com
Alphabetagamer.com
computergames.ro
Adventurecorner.de

Echipa Stuck in Attick

Povestea pe scurt

Gibbous – A Cthulhu Adventure este o scrisoare de dragoste „point and click” adresata jocurilor de aventura clasice create de Lucas Arts, lui HP Lovecraft, Hitchock si multor altora. Este sumbru, insa amuzant, o combinatie intre Lovecraft si Day of the Tentacle.

In Gibbous, o parodie simpatica a Mythos-ului lui Cthulhu, controlezi trei protagonisti care au de-a face cu sectanti ciudati, vechi ritualuri voodoo si cu insusi Cthulhu cel „mort”. Totul se invarte in jurul temutului Necronomicon si a felului in care acesta afecteaza vietile protagonistilor.

Hirsutul detectiv Don R. Ketype il vrea pentru ca el niciodata nu-si rateaza tinta (sau cartea), iar bibliotecarul Buzz Kerwan, un tip linistit si optimist, da peste el din intamplare si isi transforma, din greseala, pisica, pe Kitteh, intr-o abominabila creatura vorbitoare. Astfel ca, porneste in aventura pentru a o readuce la starea ei naturala, pisiceasca.

Experienta se bazeaza pe explorare, personaje si poveste. Toate replicile personajelor sunt audio, coloana sonora fiind originala cu teme muzicale diferite pentru aproape fiecare secventa.