Call of Duty Black Ops III Eclipse
Jocuri

Call of Duty: Black Ops III Eclipse e acum disponibil pentru Playstation 4

Call of Duty Black Ops III Eclipse

Call of Duty: Black Ops III Eclipse, cel de-al doilea DLC pentru jocul pe console cu cele mai bune vanzari din 2015, Call of Duty: Black Ops III, este acum disponibil pentru PlayStation 4, urmand a fi lansat si pe celelalte doua platforme in scurt timp.Posesorii de console PlayStation 4 pot intra in mijlocul actiunii de-a lungul a patru harti noi si a unei experiente Zombies cu totul noua, care transporta jucatorii pe o insula periculoasa in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in ceea ce este de fapt un capitol palpitant al seriei Origins.

“Stim cu siguranta ca fanii se distreaza enorm cu hartile actuale din modul multiplayer, cat si cu cele din Zombies, asa ca ne-am pus pe treaba ca sa va putem oferi un nou DLC epic odata cu lansarea Eclipse, ” a afirmat Mark Lamia, conducatorul studioului Treyarch. ”Pregateste-te… si hai sa le dam o mama de bataie!”

Jucatorii se pot avanta acum in multiplayer prin cele patru harti noi precum Knockout, Spire, Rift si Verge, un remake pentru clasica harta Banzai din Call of Duty: World at War.

• Knockout: Actiunea este plasata intr-un templu Shaolin cu tenta retro, care se pregateste pentru un concurs de arte martiale. Aceasta harta de marime medie alterneaza exterioarele ce permit confruntari la distanta cu interioare modelate conform anilor 1970.

• Spire: Actiunea are loc intr-un terminal suborbital din viitor, cu niveluri multiple si spatii deschise ce incurajeaza confruntari la distanta, insa trebuie sa ai mare grija cum te deplasezi pentru ca orice pas gresit te poate trimite fix prin stratosfera.

• Rift: Jucatorii se vor confrunta intr-o baza militara din viitor, aflata deasupra unui vulcan activ, unde singura solutie este sa mergi inainte si sa-ti croiesti drumul folosindu-te de toate abilitatile pe care le ai la dispozitie.

• Verge: In acest remake pentru clasica harta Banzai din Call of Duty: World at War, jucatorii sunt plasati intr-un viitor postapocaliptic unde doua factiuni sunt inclestate intr-un conflict continuu.

Eclipse vine la pachet si cu noua experienta Zombies, Zetsubou No Shima. Personajele din seria Origins isi continua misiunea de a opri apocalipsa zombie, astfel incat ajung pe o insula din oceanul Pacific care gazduieste Division 9, un laborator secret de cercetare biologica ale carui experimente cu elementul 115 asupra oamenilor, animalelor si plantelor au produs orori greu de descris in cuvinte. Zetsubou No Shima include o noua locatie, inamici zombie noi, mai multe posibilitati de transport, capcane devastatoare, cat si o serie de questuri clasice Zombies preferate de fani.

Call of Duty: Black Ops III Eclipse este acum disponibil pentru PlayStation 4, urmand a fi lansat si pe celelalte doua platforme in scurt timp.