WoWLEG
Jocuri

World of Warcraft: Legion se lanseaza pe 30 august

WoWLEG

Din 30 august, regatele se destrama, eroii cad pe campul de lupta, iar Azeroth este aproape distrus odata cu lansarea Word of Wacraft: Legion, cea de-a sasea expansiune a jocului online de succes dezvoltat de Blizzard Entertainment.Inamicul necrutator al tinutului Azeroth s-a intors si va trece toate regatele Hoardei si Aliantei prin foc si sabie.

Cei care vor sa fie siguri ca sunt pregatiti din timp pentru invazie pot achizitiona cutia de precomanda a jocului disponibila in Romania prin intermediul Altex Romania si Media Galaxy. Aceasta ofera boost instant la nivelul 100 pentru orice personaj, precum si acces prioritar pentru clasa Demon Hunter, inainte de lansarea jocului.

“Legion deschide un capitol nou al conflictelor prezente in seria Warcraft, iar lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel pentru unii eroi din Azeroth” a afirmat Mike Morhaime, CEO si cofondator Blizzard Entertainment. “Aceasta expansiune vine cu noutati care dau posibilitatea jucatorilor sa exploreze lumea si sa-si personalizeze eroii. Suntem nerabdatori sa va trimitem pe campul de lupta impotriva Legiunii odata cu lansarea jocului din luna august. ”

Aceasta expansiune continua povestea din Warlords of Draenor, in timp ce Gul’dan, tradator al orcilor si servitor corupt al Legiunii, porneste o invazie a tinutului Azeroth cum nici Hoarda si nici Alianta nu a mai vazut vreodata. Pentru a salva lumea de la pieire, eroii trebuie sa descopere misterele unei locatii legendare, Broken Isles, sa stapaneasca arme deosebit de puternice si sa faca un pact primejdios cu discipolii groaznicului Illidan Stormrage, factiunea Illidari Demon Hunter.

Cei care achizitioneaza cutia de precomanda World of Warcraft: Legion vor obtine acces prioritar la clasa Demon Hunter inainte de lansare, avand posibilitatea sa acceseze zona de start, tinutul corupt Mardum, si sa atinga nivelul 100 pentru a fi pregatiti sa se aventureze alaturi de prieteni spre Broken Isles odata cu lansarea jocului.

Printre noutatile aduse de World of Warcraft: Legion se numara o noua clasa, Demon Hunter, arme noi care deblocheaza abilitati incredibile, un continent nou unde experienta de joc scaleaza in functie de nivelul personajului tau, Broken Isles, boost la nivelul 100 pentru un personaj, posibilitatea de a te asocia cu cei din clasa ta si de a te aventura in misiuni datorita noii facilitati Class Hall, cat si un sistem nou de PvP Honor in arene si battleground-uri.